Droomambassadeur: Vettel

Droomambassadeur: Vettel

Droomambassadeur: Vettel

Sinds september 2013 is de nieuwe Braun ambassadeur Sebastian Vettel, de Duitse Formule 1-piloot, die momenteel voor het Oostenrijkse Infiniti Red Bull Racing team rijdt.

In zijn eerste jaar voor Red Bull (2009), rondde Vettel het seizoen af als tweede in het wereldkampioenschap. Hij is nu de jongste viervoudige F1 wereldkampioen ooit, met vier titels op rij in 2010, 2011, 2012 en 2013.

Hij werd in Heppenheim bij Frankfurt geboren en droomde er al op zijn derde van om Formule 1-piloot te worden toen hij in zijn eerste go-kart stapte en weigerde om er weer uit te komen. Hij was pas 7 en de jongste piloot op het Kerpen-Manheim circuit waar ook Schumacher ooit begon. Hij werd tweede en ontving zijn trofee uit handen van Michael Schumacher. Sinds die dag zwoor Vettel dat hij hard zou werken om zijn droom te bereiken, want Michael Schumacher was zijn held. Op zijn achtste begon hij mee te rijden in de Kart Series, waarbij hij een aantal titels won bij onder andere het German Junior Karting Championship, de Monaco Kart Cup en het European Junior Karting Championship. Vettel stapte over op Formule 1-auto's in 2002 nadat hij het Senior ICA Kart Championship won. Hij bezit nu vele titels als jongste Formule 1-piloot.

En zelfs vandaag nog laat Vettel zijn grip op zijn droom niet verslappen, terwijl hij in Finse ijskampen traint in de winter en in de Balinese regenwouden in de zomer. Hij vertelde zelfs ooit dat hij 'gratis F1 zou rijden' omdat dit zijn 'passie' was.

Braun ambassadeur Sebastian Vettel

Het meest efficiënte en comfortabele scheerapparaat van Braun voor je huid.