Trimmen, scheren of beide - welke methode past het best bij je gezicht?

Zwarte achtergrond

Trim, scheer of beide - wat is de beste scheermethode voor het gezicht?

Met het Braun gamma scheerapparaten en stylingproducten heb je erg veel keuze.

Of je nu gaat voor een getrimde baard of een gladgeschoren gezicht, kies de ontharingsmethode die het best bij je past.

Braun Series scheerapparaat in actie

Gladgeschoren

Met deze methode krijg je een gladgeschoren resultaat; dit is de snelste manier om er elke dag keurig verzorgd uit te zien. Hier doet je gezichtshaar of stijl er niet toe, maar wel een grondige, gladde scheerbeurt waardoor je huid fris en comfortabel aanvoelt. Braun heeft een groot gamma scheerapparaten die gaan van de allerbeste prestaties met de Series 9 tot handig gebruiksgemak onderweg met ons Mobile apparaat. Er zijn ook speciale scheerapparaten voor een nieuwe scheersensatie: de °CoolTec en WaterFlex scheerapparaten. Wat je ook zoekt, er is altijd wel een Braun scheerapparaat voor jou.

Braun baardtrimmers in actie

Trimmen

Een baard hebben is een groeiende trend! Om te zien wat het beste bij jou past, kijk je op onze pagina "Gezichtsvormen", waar je zeker inspiratie zult vinden. Of je nu je baard wilt onderhouden, of een baard wilt laten groeien, je moet hem uiteindelijk trimmen en je hebt daarvoor gereedschap nodig dat de klus aankan. We hebben de Baardtrimmers ontwikkeld om de ultieme precisie te leveren. Ze zullen je allemaal de look geven die je zoekt.

Trimmen met de Braun multi groomer

Trimmen en scheren

Als je je al een poosje niet hebt geschoren, is het wellicht verstandig eerst te trimmen. Dit zal je nadien een soepelere scheerbeurt geven. Voor deze klus raden wij je aan de Braun multi groomer te gebruiken voor het trimgedeelte en daarna een Braun scheerapparaat.

Trimmen met de Braun multi groomer

Vergeet voor alle bovenstaande methoden niet om na het scheren de geschoren zone af te spoelen en je scheerapparaat of trimmer schoon te maken.