6 redenen om te reinigen
6 redenen om te reinigen

6 redenen om te reinigen

Braun reinigingsborstel voor het gezicht - Onthult een gezonde, stralende huid

Onthult een gezonde, stralende huid.

Er zijn veel factoren (zoals make-up, natuurlijke afscheiding, de vernieuwing van de huidcellen, vervuiling, enz.) die kunnen leiden tot een vuile huid waardoor deze minder straalt. 9 op 10 dermatologen stemmen ermee in dat reinigingstoestellen die zacht scrubben nuttig kunnen zijn om een gezonde huid te bewaren. Door de huid te grondig reinigen worden make-up en onzuiverheden verwijderd voor een huid die meer straalt.

Braun Face Wet&Dry reinigingsborstel

Tot 6x beter dan een handmatige reiniging.

Met hun duizenden microtrillingen en fijne borstelharen bieden onze gezichtsborstels een grondigheid die je niet kunt imiteren. Dagelijkse vuilophopingen, make-up en vervuiling worden tot diep in de poriën verwijderd. Het resultaat is tot 6x beter dan handmatig reinigen.

Braun Face reinigingsborstel. Geschikt voor een gevoelige huid.

Geschikt voor een gevoelige huid.

Omdat de Braun Face-borstel zachte borstelharen heeft en 100% waterbestendig is, kun je nu de zachte en grondige reiniging deel laten uitmaken van je doucheroutine. Hij is dermatologisch getest en is geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs bij een gevoelige huid.

De gezichtsborstel kan ook onder de douche worden gebruikt.

1 minuut die het verschil maakt.

Het is zo eenvoudig om resultaat te zien: je wangen, T-zone en kin reinigen duurt slechts 1 minuut. En met het handige gebruik in een vochtige omgeving, sluit de gezichtsborstel perfect aan bij je dagelijkse schoonheidsritueel omdat je hem ook onder de douche kunt gebruiken.

De Braun Face reinigingsborstel reinigt je huid tot diep in de poriën en bereidt je huid voor op een betere hydratatie.

Bereid je huid beter voor op hydratatie.

Met de Braun gezichtsreinigingsborstel wordt je huid tot diep in de poriën gereinigd en wordt je huid voorbereid op een betere hydratatie: je huid kan tot 30% meer werkzame stoffen absorberen t.o.v. een niet gereinigde huid.

Deze set borstels is alles wat je huid nodig heeft voor onberispelijke schoonheid
Je kunt veel doen om je huid geweldig aan te laten voelen en er geweldig uit te laten zien. Braun Face heeft een set speciale borstels ontwikkeld die je nu met je Braun Face-apparaat kunt gebruiken.
Ontdek 's werelds eerste epilator en reinigingsborstel voor het gezicht
Milde ontharing vanaf de wortel -
wekenlang zijdezachte benen