7 reasons to IPL at home with Braun

7 redenen voor IPL thuis met Braun

7 redenen voor IPL thuis met Braun

Braun Silk-expert IPL-apparaat

1. Blijvende, zichtbare ontharing.

Waar andere methoden het lichaamshaar slechts tijdelijk verwijderen en je het weer terug kunt zien groeien, richt IPL zich op de kern van het probleem: na een inleidende scheerbeurt maakt deze techniek korte metten met de haarzakjes door de haargroeicyclus te doorbreken. Het resultaat is blijvende, zichtbare haarverwijdering en een fantastisch uitziende huid.

Veilig voor en aangepast aan je huid

2. Veilig en aangepast op je huid.

Braun Silk-expert is de enige IPL met SensoAdaptTM-technologie. Een geavanceerde huidteintsensor die constant de huidteint scant en automatisch de lichtintensiteit aanpast. Hierdoor wordt met iedere puls de ideale hoeveelheid licht geleverd, voor een veilig en effectief gebruik.

Een effectieve oplossing voor thuis

3. Een effectieve oplossing voor thuis.

Braun Silk-expert is geïnspireerd op de laatste professionele IPL-technologie die wordt gebruikt in salons en huidverzorgingsklinieken. Braun heeft de technologie aangepast zodat je deze veilig en effectief thuis kunt gebruiken.

Snelle behandelingen

4. Snelle behandelingen.

De glijmodus zorgt voor snelle en efficiënte behandelingen en wordt aanbevolen voor grotere huidoppervlakken zoals benen of armen. Snelle IPL-technologie voor thuis met hoog lichtenergieniveau. Onderbenen kunnen in slechts 7 minuten behandeld worden.

Mild en praktisch pijnloos

5. Mild en praktisch pijnloos.

Braun Silk-expert IPL straalt een warm licht uit en het ongemak blijft tot een minimum beperkt. Er is zelfs een milde en extra milde instelling speciaal voor het eerste keer gebruik of voor het behandelen van gevoelige plekken, zoals het gezicht of de bikinilijn.

Gemakkelijk

6. Gemakkelijk.

Een apparaat met snoer levert een ononderbroken behandeling op maximale kracht. Hierdoor hoeft u het apparaat dus niet tussendoor op te laden.

Het is het geld waard

7. Het is het geld waard

In vergelijking met de kosten voor ontharingsmethodes in salons is het eenvoudig de financiële voordelen van dit IPL-apparaat voor thuis te zien.

Leest voortdurend je huidteint en past de lichtintensiteit aan voor de meest doeltreffende, veilige behandeling.