Bevrijd jezelf met Jessica Alba
Bevrijd jezelf met Jessica Alba

Bevrijd jezelf met Jessica Alba

Maak kennis met de nieuwe Braun wereldwijd ambassadrice Jessica Alba.

We vinden dat de knappe, bekende en bekroonde actrice Jessica Alba de belichaming is van zelfvertrouwen en kracht. Ze is het perfecte voorbeeld van wat er mogelijk is als je echt in jezelf gelooft en loslaat wat je tegenhoudt.

Bevrijd je van alles wat je tegenhoudt - dat is de boodschap van Braun en Jessica aan de wereld. Samen is het ons doel om mensen overal ter wereld de kracht te geven om zichzelf te bevrijden van hun twijfels en aarzelingen en om te geloven in hun persoonlijke kracht, om nieuwe uitdagingen te durven aangaan, om het gemiddelde te veranderen en te streven naar het uitzonderlijke en om uiteindelijk de controle over hun eigen lot in handen te nemen. Wij geloven dat vrouwen voor dit alles de beste supporters zijn van elkaar en dat we vriendelijker kunnen zijn voor elkaar, door onze 'zusters' onvoorwaardelijk aan te moedigen of complimentjes te geven.

Neem je schoonheid zelf in handen

Bij Braun ontwikkelen we geweldige producten voor uitzonderlijke resultaten en prestaties, omdat we willen dat jij je schoonheid zelf in handen neemt - letterlijk. Kies de beste verzorgingsproducten en bevrijd jezelf van gewone resultaten. Maak van je dagelijkse verzorgingsritueel een uitzonderlijke ervaring. Want per slot van rekening: als jij je goed voelt in je vel en met je kapsel, dan is alles mogelijk. En net zoals Jessica Alba geloven we dat er goed uitzien en je goed voelen, met een onvoorstelbaar gladde en stralende huid van top tot teen of met een prachtig kapsel, de eerste stap is in de richting van zelfzekerheid om zelf op je best te zijn en je te bevrijden van wat je tegenhoudt.

Lees meer over het Braun Silk-épil gamma epilatoren