Silk-expert Pro 5 PL5129 IPL met 4 extra's: precisiehoofd, minischeerapparaat voor het gezicht, Venus extra smooth scheermesje, beauty-etui.

  • Veiligste en snelste: 's werelds meest efficiënte IPL¹. Blijvend zichtbare haarvermindering thuis—in 4 weken².

  • Veilig IPL-ontharingsapparaat voor vrouwen en mannen: klinisch goedgekeurd door de Skin Health Alliance

  • Slim ontharingsapparaat: de SensoAdapt-huidsensor past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan

  • Volledig regime: met een minischeerapparaat voor het gezicht en een Venus scheermesje om donshaartjes te verwijderen vóór de IPL-behandeling

  • Compact design: 15% kleiner, 25% lichter dan de vorige generatie. 400.000 flitsen garanderen blijvende zichtbare haarvermindering

¹Doeltreffendheid op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden
²Indien gebruikt volgens het aanbevolen regime, kunnen individuele resultaten variëren

Zoek verkopers

Braun Silk-expert Pro 5

De veiligste IPL dankzij de SensoAdapt-technologie³
De huidtint varieert over het hele lichaam. De SensoAdapt-sensor (met UV-bescherming) leest continu je huidtint en past de flitsen aan voor een veilige en efficiënte permanent zichtbare ontharing

³Gedeelde technologie met Cyden

Braun Silk·expert Pro 5
Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd als veilig voor de huid door de Skin Health Alliance, dat met dermatologen en wetenschappers samenwerkt⁴.

⁴JUL07 door Skin Health Alliance Regional Annual Licence, 2021

Snel en doeltreffend

Precieze ontharing

Werkt nauwkeurig en grondig op elk lichaamsdeel. Deze IPL heeft een precisieopzetstuk dat je op kleinere en gevoelige lichaamsdelen zoals het gezicht of de bikinilijn kunt gebruiken.

Volledige verzorgingsroutine voor lichaam en gezicht

Volledige verzorgingsroutine voor lichaam en gezicht

Bereid je huid voor door te scheren vóór elke IPL-behandeling. Gebruik het minischeerapparaat voor het gezicht om donshaartjes van je gezicht te verwijderen, of het Venus scheermesje om je lichaamshaar te scheren voordat je de Braun Silk-expert Pro 5 gebruikt.

Haarvrij in vier weken

Haarvrij in vier weken

Klinisch getest voor zichtbare haarvermindering in slechts vier weken. Gebruik het apparaat één keer per week gedurende 1 maand om de eerste resultaten te zien en een permanent gladde huid te krijgen.

Ontdek of IPL geschikt is voor jou

Ontdek of IPL geschikt is voor jou

IPL werkt het best op een lichte tot normale huidtint met natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart haar. De IPL werkt het minst goed op heel blond, rood, grijs of wit haar, omdat het minder melanine bevat om het licht te absorberen.

Tien intensiteitsstanden

Tien intensiteitsstanden

De tien intensiteitsniveaus van de IPL zorgen voor de lichtintensiteit die het beste bij je huidtint past. Gebruik hem voor optimale doeltreffendheid en breng de professionele veiligheid in je huis.

Ontharing in een vingerknip

Ontharing in een vingerknip

De Silk-expert Pro 5 is het snelste IPL-apparaat op de markt - tot 125 flitsen per minuut. De voortdurende, snelle flitsen zorgen voor een moeiteloos doeltreffende behandeling.

Haarvermindering met blijvende power

Haarvermindering met blijvende power

IPL met tot 400.000 flitsen: om haar voor ongeveer 22 jaar van je lichaam en gezicht te verwijderen zonder dat de lamp moet worden vervangen.

Drie zachte standen

Drie zachte standen

Normale, zachte of extra zachte instelling. Verminder de vermogensniveaus van het apparaat eenvoudig terwijl je gevoelige plekken behandelt.

Wat zit er in de doos

expand and collapse icon

Waarderingen & Beoordelingen