Beheer cookies

Colour Saver assortiment voor het behoud van kleur

Gamme Colour Saver pour conserver votre couleur plus longtemps

Colour Saver technologie

Om beschadiging en kleurvervaging van gekleurd haar tijdens het stylen tot een minimum te beperken, heeft Braun de top Kleurbeschermingstechnologie ontwikkeld voor zijn Satin Hair 7 Colour collectie. Met een systeem dat de hitte regelt en zo garandeert dat het perfecte temperatuurniveau wordt gebruikt voor jouw haartype, vervaagt je kleur minder snel en blijft hij langer glanzend en diep. Als je houdt van gekleurd haar, maar een hekel hebt aan de beschadiging en kleurvervaging die het gevolg kunnen zijn van de hitte van het stylen, weet dan dat Braun evenveel van gekleurd haar houdt als jij. Het gamma stylingproducten van Braun is zo geweldig, dat het zelfs wordt aanbevolen door Wella Professionals, de kleurexperten.

Braun Kleurbeschermingstechnologie

Warmte - de grootste bedreiging voor de gezondheid van je haar

Teveel hitte is nooit goed voor het haar, maar gekleurd haar is nog gevoeliger voor beschadiging door de hitte tijdens het stylen. Tests uitgevoerd door de Braun haarexperten hebben aangetoond dat gekleurd haar nog gevoeliger is voor hitte dan onbehandeld haar en dat temperaturen boven 180 graden al veel schade kunnen aanbrengen, vooral aan gekleurd haar. De Braun Satin Hair 7 Colour stylingproducten zijn anders. Met temperaturen die aangepast zijn aan gekleurd haar en een persoonlijke temperatuursinstelling kan je handig de instelling kiezen die perfect is voor jouw haar. Kies niet tussen een mooie kleur of een mooi kapsel - kies voor Braun en je kunt beide hebben!

Braun Satin Hair 7 Colour stijltang

Je kleurpigmenten beschermen met Braun Satin Hair

Tests hebben uitgewezen dat zelfs bij pas gekleurd haar de kleur vervaagt na slechts vijf keer wassen en stylen bij temperaturen boven 180°C. Dit komt doordat de kleine pigmentmoleculen die voor de glans zorgen niet bestand zijn tegen erg hoge temperaturen. Als je haar te warm wordt verliezen ze hun kleurkracht. Het resultaat is dat je mooie kleurtje snel vervaagt. Met de Braun Satin Hair 7 Colour stylingproducten kan je ervan op aan dat het stylen zacht zal zijn voor je kleur, waardoor je langer kunt genieten van je prachtige glans.

Braun Kleurbeschermingstechnologie

Vermijd schadelijke stylingapparaten

Vervaagde kleuren en een grove structuur kunnen met de juiste stylingapparaten worden voorkomen. Vooral gekleurd haar heeft extra zachte verzorging nodig tijdens de styling. Met hun Colour Saver technologie met gelijkmatige warmtedistributie, keramische verzorgingstechnologie, gepersonaliseerde instellingen en kleurvriendelijke temperatuurlimieten zijn de Braun Satin-Hair 7 Colour apparaten de perfecte partners voor gekleurd haar.

Appareils Braun Satin Hair 7 Colour

¹ Getest op 3-dagenbaarden in vergelijking met toonaangevende premium reeksproducten.

² Nieuwe S9 t.o.v. vorige S9.

³ Alleen bij bepaalde modellen.

⁴ Getoonde modellen zijn wellicht niet beschikbaar in jouw land.

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun Satin Hair 7 Colour stijltang

Braun Satin Hair 7 Colour stijltang.

Houdt je kleur 2x langer levendig.* *Colour Saver technologie op medium stand (normaal haar) vs. 230ºC stijltang op de hoogste stand; na 5 behandelingen.

Braun Satin Hair 7 Colour haardroger

Braun Satin Hair 7 Colour haardrogerHoudt

Je kleur langer levendig.