Gamme Senso pour une stylisation ultime

Senso collectie voor het ultieme stylen

Gamme Senso pour une stylisation ultime

Hoe goed ken je je haar?

Wist je dat elke haarlok verschillend is? En weet je hoe je je haar veilig moet stylen? Weet je op welke temperatuur jouw styler werkt? Tot slot: er bestaat een styler die rekening houdt met alle haarverschillen voor onbeperkt stylen met de ultieme bescherming tegen hitte.

Braun Satin Hair 7 met SensoCare technologie

Bekijk hoe SensoCare werkt

SensoCare, de intelligente styler.

SensoCare, de intelligente styler.

SensoCare, de intelligente styler.

Je zou wel eens meer schade kunnen berokkenen met je styler dan je denkt. Sommige stijltangen op de markt werken met een constante temperatuur die te hoog is voor je haar waardoor het kan worden beschadigd. Braun helpt je om je stijl tot het uiterste te brengen. De eerste SensoCare Styler ter wereld analyseert je haar 20x per seconde met zijn ingebouwde sensoren en past constant de temperatuur aan om je ultieme bescherming tegen hitte te bieden. De resultaten spreken voor zich: het haar glijdt beter, houdt langer en is gladder.

Braun Satin Hair 7 professionele SensoDryer

Zoveel meer dan warme lucht

De ThermoSensor voor actieve temperatuurcontrole voorkomt oververhitting en beschermt je haar tegen schade.

Sascha Breuer, sterrenkapper en Braun ambassadeur

Onbeperkt stylen met ultieme bescherming tegen hitte

Sascha Breuer, sterrenkapper en Braun ambassadeur

Sascha Breuer, sterrenkapper en Braun ambassadeur:

'Ik ben weg van de nieuwe SensoCare Styler. Ik kan voor het eerst werken met een apparaat dat het haar van mijn klanten analyseert en zijn temperatuur aanpast. Ongeacht welk kapsel - of het nu krullen, golven of steil haar is - met SensoCare kan je het gemakkelijk creëren met ultieme bescherming tegen de hitte. Doordat het haar minder beschadigd wordt, zijn er meer stylingmogelijkheden en daarom hebben we bij Braun al deze looks gecreëerd zodat jij met je kapsel tot het uiterste kunt gaan.'

Video tutorial over Sexy golven met Sascha Breuer

Veel volume met mooi gedefinieerde golven

Steil Pompadour kapsel