Elektrische scheerapparaten van Braun

Braun biedt de meest efficiënte en comfortabele scheerbeurt ter wereld*

Series 9

De beste scheerbeurt van Braun

efficiënt en comfortabel.

40.000 dwarssnijdende acties per minuut.

Synchro Sonic™.

Series 7

Intelligent scheerapparaat

krachtig en zacht.

Leest je gezicht en past zich aan je baard aan.

Sonische technologie.

Series 5

Huidcomfort

zelfs op moeilijke plekken.

Vermindert de druk en beschermt je huid.

Comfort Flexkop.

Series 5
WaterFlex

Gladde scheerbeurt,
huidcomfort

Glijdt perfect met water, schuim of gel.

Waterbestendige Flexkop.

Series 3

Scheert dicht op huid voor gladde huid

Minder bewegingen voor minder huidirritatie.**

3•Flex + MicroComb.

Series 1

De eenvoudige manier voor een glad scheerresultaat.

2-D-contouraanpassing.

MobileShave

Zodat mannen overal en altijd een gladde huid kunnen hebben.

2-D-contouraanpassing.

Grondig

Titanium afdeklaag

Intelligente sonische technologie

Het meest voor de hand liggende eerst: alle Braun scheerapparaten gaan in een rechte lijn, niet zoals roterende scheerapparaten. Wij vinden deze scheerbeweging intuïtiever en efficiënter. Uit een test van een onafhankelijk instituut is gebleken dat bijvoorbeeld dat de Series 9 meer haar in één beweging scheert dan andere scheerapparaten*.

Bovendien zijn de Series 9 en Series 7 van Braun de enige scheerapparaten ter wereld met intelligente sonische technologie die 160 keer per minuut de dichtheid van je baard leest en zich automatisch eraan aanpast. Het scheerapparaat is extra krachtig, precies waar dat nodig is, voor minder bewegingen en een meer gepersonaliseerde scheerbeurt.

Glad resultaat en huidcomfort

Minder bewegingen minimaliseren het risico op huidirritatie, zo eenvoudig is het. Daarom kiezen veel mannen met een gevoelige huid voor de efficiëntie van een Braun elektrisch scheerapparaat.

Braun zet als ultieme huidbescherming een ultradun scheerblad tussen je huid en de superscherpe messen. Elk scheerblad heeft een uniek patroon van 1.064 ergonomisch gevormde gaatjes die elk haartje in de perfecte hoek scheren. Zo blijft je huid lang glad zonder dat hij rechtstreeks met de mesjes in contact komt.

Zachtheid


De Braun scheerapparaten (Series 3 en hoger) hebben drukgevoelige mesjes die zich perfect aan je huid aanpassen. De premium modellen (Series 5 en hoger) hebben bovendien een dynamisch flexibel hoofd dat langs de gezichtscontouren maximaal contact behoudt.

Natte of droge scheerervaring

Sommige mannen vertelden ons dat ze hun elektrisch scheerapparaat liever met water, schuim of gel gebruiken zodat het beter glijdt en de huid verfrist. Daarom zijn de meeste Braun scheerapparaten 'Wet&Dry', gemakkelijk te herkennen aan het icoon op de verpakking of de modelnaam.

Zo kan je altijd de door jou gewenste scheermethode kiezen. Alle Braun scheerapparaten zijn trouwens 100% waterbestendig tot op 5 meter diep, zodat je ze perfect onder stromend water kan afspoelen en reinigen.

Perfecte ergonomie


De Braun Series scheerapparaten zijn ontworpen om natuurlijk en intuïtief in je hand te passen. De ergonomische, afgeronde vorm en de perfecte positionering van de interfacepunten zorgen ervoor dat het in iedere situatie goed te hanteren is.

Eenvoudig onderhoud


Hoewel elk Braun scheerapparaat volledig onder stromend water afspoelbaar is, zorgt ons eigen Clean&Charge-station er automatisch voor dat je scheerapparaat altijd zijn maximale prestatie behoudt. De op alcohol gebaseerde reinigingsvloeistof verwijdert 99,9% van de bacteriën, smeert de snijelementen en laadt het scheerapparaat op. Een Braun Clean&Charge-station gebruiken is dan ook 10 keer hygiënischer dan met kraanwater reinigen, en je scheerapparaat voelt en ruikt elke dag als nieuw.

Fascinerend design.Geproduceerd in Duitsland.
Voor Braun gaat goed design zoveel verder dan wat je kunt zien. Ieder detail is belangrijk en vormt de perfecte samensmelting van vorm en functie om de beste scheerervaring voor veel gebruiksjaren te creëren.
*Braun Series 9 in vergelijking met toonaangevende premium reeksproducten. Getest op 3-dagenbaarden/Details: www.braun.com/study-results