Hoe laat je een sikje groeien
Hoe laat je een sikje groeien

Hoe laat je een sikje groeien

Met de veelzijdige multi groomer kun je elke mogelijke baardstijl scheren, stylen en trimmen

Je hoeft slechts één van de vele gezichtsstijlen uit te kiezen. Een tijdloze klassieker die opmerkelijk eenvoudig te creëren is met de Braun multi groomer is het trendy sikje. In de afgelopen jaren heeft deze alleen-op-de-kin-baard een heropleving doorgemaakt, met sterren van allerlei pluimage die op de rode lopers van deze wereld hun sikje laten zien.

Zo krijg je een sikje met de Braun multi groomer

Stap 1

Begin met de zijkanten van je gezicht en hals onder de kin glad te scheren. Zo zie je er verzorgder uit en valt je sikje op zonder afleidende stoppels.

Zo krijg je een sikje met de Braun multi groomer

Stap 2

Trim als volgende stap je sikje op jouw gewenste lengte - met het instelbare trimopzetstuk heb jij het heft in handen! Doe dit één keer per week, zodat het er opgeruimd en sexy blijft uitzien. Als je je baard te lang laat groeien, ziet het er wat sjofel uit, dus laat het niet versloffen.

Maak strakke hoeken met Braun multi groomer

Stap 3

Als derde stap breng je de details van je sikje in model waarbij je scherpe hoeken maakt waar de zijkant van het sikje samenvalt met de horizontale lijn onder je kin. Zo krijgt je baard een meer gedefinieerde look en valt hij nog meer op. Klaar is kees - een opvallend sikje in enkele minuten!

Later:

Hou er rekening mee dat het doel van een sikje is dat de afmetingen je gezicht niet overheersen. Het sikje mag dus niet overal aanwezig zijn; je moet de breedte ervan onder controle houden. Hoe breder het sikje, hoe voller je er zal gezicht uitzien. Daarnaast zal het er eerder uitzien als een vermomming dan als een stijl, waardoor het niets meer voor je zal doen.

De truc is om ervoor te zorgen dat de baard nooit voorbij de irissen komt. Zo zal je gezicht smaller lijken en ontstaat er een goed symmetrisch evenwicht. Wat je met de rest van je baard doet, moet je zelf weten.

Het perfecte all-round scheerapparaat voor een unieke & strakke baard