Braun Face
Braun Face - epilator en reinigingsborstel voor het gezicht

Braun Face

De eerste gezichtsepilator ter wereld & reinigingsborstelsysteem.

Braun Face - gezichtsepilator en reinigingsborstel

Precieze gezichtsepilatie en reiniging tot diep in de poriën met Braun Face.

Precieze gezichtsepilatie en reiniging tot diep in de poriën.

Met Braun Face kan je genieten van twee behandelingen met één toestel - verwissel gewoon de opzetstukken. Verwijder gezichtshaar precies bij de wortel met de gezichtsepilator of reinig de huid tot diep in de poriën met de gezichtsborstel.

Braun Face - Absolute precisie met een druk op de knop.

Absolute precisie met een druk op de knop.

Wil je haar verwijderen op de kin, de bovenlip en het voorhoofd of wil je je wenkbrauwen bijwerken? Op deze uiterst delicate zones is precisie extreem belangrijk. Door het kleine en compacte ontwerp van de Braun Face kun je deze hanteren zoals je mascaraborstel voor absolute controle en precisie. Hij verwijdert haren vanaf de wortel voor een gladde en zijdezachte huid, tot wel 4 weken lang. En met 20.000 plukbewegingen per seconde is hij grondiger en aanzienlijk sneller dan een pincet.

Braun Face met 10 micro-openingen

Zo zacht, dat je klaar bent voor je er erg in hebt. De extra kleine kop heeft 10 micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes tot 0,02 mm vastgrijpen.

Braun Face epilator met reiniging tot diep in de poriën

Reinig je gezicht tot 6x beter dan met een handmatige reiniging.

Herstel op zachte wijze de zuiverheid en glans van je gezichtshuid door make-up en onzuiverheden te verwijderen. Met honderden microbewegingen werkt de reinigingsborstel van Braun Face 6x beter dan een handmatige reiniging, scrubt zacht en verfijnt je huid. Braun Face frist niet alleen de glans en uitstraling van je gezichtshuid op. Hij helpt ook om crème en vochtinbrengende middelen beter te laten werken.

Braun Face epilator - 100% waterbestendig

Maak het reinigen tot diep in de poriën tot onderdeel van je doucheroutine.

Omdat Braun Face 100% waterbestendig is, kun je nu de zachte en grondige reiniging deel laten uitmaken van je doucheroutine. Hij is dermatologisch getest en is geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs bij een gevoelige huid.

Braun Face vervangingsborstels

Deze set borstels is alles wat je huid nodig heeft voor onberispelijke schoonheid

Je kunt veel doen om je huid geweldig aan te laten voelen en er geweldig uit te laten zien. Braun heeft een set speciale borstels ontwikkeld die je nu met je Braun Face-apparaat kunt gebruiken.

Braun Face past in je tas.

Past in je tas.

Braun Face met beschermkap.

Past in je leven.

Elegant en toch praktisch, is de gezichtsepilator met beschermkap zo discreet dat je hem altijd en overal kunt meenemen.

Braun Face opzetstukken

Wat zit er in de doos?

De individuele modellen hebben een verschillend aantal opzetstukken. Ga gewoon naar de vergelijkingspagina om je keuze te maken.

Samenvatting kenmerken

Braun Face met 10 micro-openingen

10 micro-openingen

Braun Face reinigt tot diep in de poriën

Reinigt tot diep in de poriën

Braun Face met Wet&Dry borstel

Wet&Dry borstel

Braun Face met vervangbare batterij

Vervangbare batterij

Dit vind je vast ook leuk.