Waarom een elektrisch scheerapparaat van Braun kiezen?

Elektrisch scheerapparaat van Braun

Waarom een elektrisch scheerapparaat van Braun kiezen

5 goede redenen

Braun Series scheerapparaten met Intelligente sonische technologie.

1. Grondig

De Braun Series scheerapparaten combineren een volledig flexibel scheersysteem met een drie- of zelfs viervoudig Action Cutting System om de hardnekkigste haartjes in de probleemzones vast te grijpen voor een uiterst grondig resultaat. Daarnaast zijn onze Series 7 & 9 scheerapparaten uitgerust met de unieke intelligente sonische technologie om automatisch de gebruikte kracht aan te passen aan de dichtheid van je baard.

Braun scheerapparaten voor een gladde scheerbeurt

2. Glad resultaat en huidcomfort

Het scheerbladsysteem van Braun bezorgt je een uitzonderlijk gladde, maar milde scheersensatie. Met hun ergonomisch gemaakte gaatjes grijpen de scheerbladen meer haar vast en beschermen ze de huid om je een langdurig gladgeschoren gevoel te geven. Alle Braun Series scheerapparaten bezorgen je het glad en schoon gevoel dat je wilt, terwijl de huidirritatie tijdens en na het scheren tot een minimum beperkt wordt.

Braun Series scheerapparaten voor een vlotte scheerervaring.

3. Gebruiksgemak

Alle Braun Series scheerapparaten bieden je een vlotte scheerervaring zonder dat je zeep of schuim nodig hebt. Het is een snelle en eenvoudige oplossing die de hele dag meegaat.

Braun Series scheerapparaten voor nat of droog scheren.

4. Natte of droge scheersensatie

Sommige Braun Series scheerapparaten geven je niet enkel het gemak van droog scheren, maar ook van nat scheren, hetzij onder de douche (bepaalde modellen uit Series 3, 5, 7, 9 &°Cooltec) hetzij met schuim of gel (WaterFlex en bepaalde modellen).

Clean&Charge Station voor Series scheerapparaten van Braun

5. Onderhoudsvriendelijk

Terwijl elk Braun Series scheerapparaat volledig afspoelbaar is onder stromend water, onderhoudt het Braun Clean&Charge Station automatisch je scheerapparaat voor optimale prestaties door de snijelementen te reinigen en smeren, terwijl het apparaat wordt opgeladen. Het Clean&Charge station gebruiken is ook tot 10x meer hygiënisch dan het scheerapparaat afspoelen onder kraantjeswater.