Beheer cookies

Silk-épil 3 3-410 epilator met 3 extra's incl. scheerhoofd.

rating-staricon
(20)3.90 / 5

De Braun Silk-épil 3 epilator verwijdert zacht haartjes bij de wortel voor een langdurend resultaat. Hij verwijdert de korte haartjes die je met wax niet kunt grijpen voor een gladde huid tot 4 weken lang. Geweldig voor beginners zijn de massagerollers die de huid stimuleren voor een zachte ontharing. Met het Smartlight van de epilator vind je zelfs de fijnste haartjes. Met 3 extra’s; inclusief scheerapparaat en trimmer voor gevoelige zones als de bikinilijn.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

20-pincettensysteem

20-Tweezer System

20 pincetten verwijderen efficiënt haartjes vanaf de wortel voor een langdurig glad resultaat.

SoftLift Tips

SoftLift Tips®

De SoftLift Tips® tillen platliggende haartjes op en geleiden deze naar de pincetten voor een gemakkelijkere verwijdering.

Hoogfrequentie massagesysteem

Massagerollers

De massagerollers stimuleren en masseren zacht je huid voor nog meer comfort.

Eigenschappen

Smartlight. Zie alles.

Smartlight. Mis nooit meer een haartje.

Een speciale functie van de Braun Silk-épil 3 is het Smartlight. Dit licht zelfs de fijnste haartjes op, zodat je ze allemaal kunt verwijderen. Voor een heel lange tijd.

Choose your speed

2 snelheidsinstellingen

Je kunt kiezen wat het beste past bij je huidtype en persoonlijke beautyroutine.

Power source

Energiebron

Met snoer / op netstroom

12V-adapter

Kleur

Raspberry pink/wit

Opzetstukken

High frequency massage cap

Hoogfrequentie massageopzetstuk

Zorgt voor een maximaal contact met de huid.

Shaver head

Scheerhoofd

Maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat.

Trimmer cap

Trimmeropzetstuk

Om je haar te trimmen waar je maar wilt.

Wat zit er in de doos

Silk-épil 3 epilator

Braun Silk-épil 3 epilator

Scheerhoofd voor Braun Silk-épil 3 epilator

Scheerhoofd

Reinigingsborstel voor Braun

Reinigingsborsteltje

Smart plug voor Braun

Smart plug

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(20)3.90/5

Allison

Jouw woonplaatsRijswijk
rating-staricon

29 April, 2019

Doet wat het moet en meer

Ik heb jarenlang de Silk epil 1 gebruikt. De nieuwere versie, de Silk epil 3, bevat alle eigenschappen van het oudere model en meer! Vooral het lichtje vind ik erg handig om de gemiste haartjes beter te kunnen zien. Epileren is zeker geen pretje, aangezien het nogal wat pijn kan doen, maar de massagerollers van de Silk epil 3 helpen die pijn (een beetje) te verzachten. Ik heb het product mogen ontvangen om te testen, maar zou er zeker voor hebben betaald!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Christel_S

Jouw woonplaatsDoetinchem
rating-staricon

15 May, 2018

Compact apparaat, ligt fijn in de hand

De Braun Silk-épil 3 mocht ik gratis testen, heel handig zo net aan de vooravond van de zomer! Voordelen van het apparaat zijn in mijn ogen: - het lampje op het apparaat, het zogeheten 'smartlight'. Je kunt hiermee eenvoudig en goed zien welke plekken nog (een keer) moeten. - het is een compact apparaat, niet groot en ligt prettig in de hand. - naast epileren heeft het apparaat ook een scheerfunctie Nadelen vond ik: - je moet het apparaat gebruiken met stekker, het heeft geen mogelijkheid om het op te laden. Je moet dus altijd in de buurt zijn van een stopcontact. - pijnlijk de eerste paar keer, even de tanden op elkaar dus, maar het is het zeker waard. Hiervoor scheerde ik mijn benen, en dat moet je toch wel zeker twee keer per week doen. Nu heb ik een zeker een ruime week gladde benen, heerlijk! - soms pakt het apparaat niet alle haartjes, en moet je er nog een keer overheen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Mari

Jouw woonplaatsTilburg
rating-staricon

5 May, 2018

Een goed product

Dit product werkt goed, vooral het lichtje op epilator maakt het ontzettend handig om alle haartjes in beeld te krijgen. Ik heb dit product mogen testen en kan zeggen dat hij een aantal voor-, en nadelen heeft: - veel lawaai bij gebruik - hij pakt niet alle kleine haartjes - niet draadloos - pijnlijk + gladde resultaat + lichtje op epilator + klein en handig om mee te nemen + trimmer kop

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MarjoleinS

Jouw woonplaatsEnschede
rating-staricon

5 May, 2018

Fijn apparaat!

Ik heb nu een paar weken de Braun epilator in gebruik, en moet eerlijk zeggen dat ik de eerste paar keer heb gedacht, wat een verschrikkelijk ding, en wat is dit pijnlijk... Maar hoe vaker je het gebruikt en je haar niet te lang laat groeien voor je het apparaat weer gebruikt hoe minder je er van voelt. De haren blijven ook echt langer weg. Ik weet alleen niet zeker of ik de silk-epil3 zelf aan zou schaffen. Ik heb het geluk gehad dat ik deze gratis heb mogen ontvangen om te testen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MelissaS

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

25 April, 2018

Top apparaat

Ik heb het apparaat ondertussen al een aantal weken in gebruik en het werkt top. Na zo'n 2/3 gebruikt te hebben is de pijn ook al een stuk minder geworden waardoor dit te overzien is met hoe goed, snel en effectief het werkt. Ik heb dit product gratis mogen ontvangen maar desondanks zal ik dit apparaat vast blijven gebruiken en ben ik er erg blij mee! De haren blijven een stuk langer weg dan met scheren, enigste minpunt is is dat hij niet draadloos is.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|