Beheer cookies

Elektrische scheerapparaten van Braun

Nummer één scheerapparaat met scheerblad ter wereld.¹

Braun-scheerapparaten maken gebruik van innovatieve scheertechnologie, zodat je elke dag kunt beginnen met een perfect soepele, schone scheerbeurt. Bekijk onze productieselectie voor het beste elektrische scheerapparaat voor jouw persoonlijke behoefte.

Braun Series 9 shaver

’s Werelds meest efficiënte scheerapparaat. Uitzonderlijk mild.²

Braun Series 8 shavers

Nauwkeurig glad en huid-
comfort.

Braun Series 7 shavers

Glad scheren.

Series 6

Gevoelig scheren.

Braun Series 5 shavers

Glad en dicht op de huid.

Braun Series 3 shavers

Sneller scheren met nog meer
huidcomfort.

Braun Series 1 shavers

De eenvoudige manier voor een glad scheerresultaat.

Grondig

In tegenstelling tot roterende scheerapparaten, die ronddraaien, zijn alle Braun scheerapparaten ontworpen voor beweging in een rechte lijn. De reden hiervoor is dat wij van mening zijn dat dit de meest intuïtieve en efficiënte beweging is. De wetenschap is het hiermee eens. Uit tests van een onafhankelijk instituut is gebleken dat de Braun Series 9 meer haar in één beweging scheert dan andere scheerapparaten.

Thoroughness

Glad resultaat en huidcomfort

Minder bewegingen minimaliseren het risico op huidirritatie, zo eenvoudig is het. Daarom kiezen veel mannen met een gevoelige huid voor de efficiëntie van een Braun elektrisch scheerapparaat. Braun zet als ultieme huidbescherming een ultradun scheerblad tussen je huid en de superscherpe messen. Elk scheerblad heeft een uniek patroon van 1.064 ergonomisch gevormde gaatjes die elk haartje in de perfecte hoek scheren. Zo blijft je huid lang glad zonder dat hij rechtstreeks met de mesjes in contact komt.

Closeness & skin comfort.

Zachtheid

De Braun scheerapparaten (Series 3 en hoger) hebben drukgevoelige mesjes die zich perfect aan je huid aanpassen. De premium modellen (Series 5 en hoger) hebben bovendien een dynamisch flexibele kop die langs de gezichtscontouren maximaal contact behoudt.

Gentleness

Natte of droge scheerervaring

Sommige mannen vertelden ons dat ze hun elektrisch scheerapparaat liever met water, schuim of gel gebruiken zodat het beter glijdt en de huid verfrist. Daarom zijn de meeste Braun scheerapparaten ‘Wet&Dry’, gemakkelijk te herkennen aan het icoon op de verpakking of de modelnaam. Zo kan je altijd de door jou gewenste scheermethode kiezen. En daarnaast: Alle scheerapparaten van Braun zijn volledig waterbestendig tot 5 meter diep, dus je kunt ze zonder problemen spoelen en reinigen onder stromend water.

Wet or dry shaving experience

Perfecte ergonomie

De Braun Series scheerapparaten zijn ontworpen om natuurlijk en intuïtief in je hand te passen. De ergonomische, afgeronde vorm en de perfecte positionering van de interfacepunten zorgen ervoor dat het in iedere situatie goed te hanteren is.

Perfect ergonomics

Eenvoudig onderhoud

Hoewel elk Braun scheerapparaat volledig onder stromend water afspoelbaar is, zorgt ons eigen Clean&Charge-station er automatisch voor dat je scheerapparaat altijd maximaal blijft presteren. De op alcohol gebaseerde reinigingsvloeistof verwijdert 99,9% van de bacteriën, smeert de snijelementen en laadt het scheerapparaat op. Een Braun Clean&Charge-station gebruiken is dan ook 10 keer hygiënischer dan met kraanwater reinigen, en je scheerapparaat voelt en ruikt elke dag als nieuw.

Easy maintenance

AutoSense-technologie

Onze unieke AutoSense-technologie leest de dikte van je baard en past het vermogen van de motor van het scheerapparaat aan de dikte aan. En is extra krachtig waar dat nodig is. Dit betekent dat de Series 9, 8, 7 en nu Series 5 van Braun ongelofelijke prestaties mogelijk maken in één beweging, met uitstekende gladheid en comfort.

AutoSense Technology

Fascinerend design.
Made in Germany.

Voor Braun gaat goed design zoveel verder dan wat je kunt zien. Ieder detail is belangrijk en vormt de perfecte samensmelting van vorm en functie om de beste scheerervaring voor veel gebruiksjaren te creëren.

braun

¹ Op basis van wereldwijd Braun waardeaandeel in de wereldwijde markt voor elektrische scheerapparaten met scheerblad van september 2018 tot augustus 2019. Bron: Toonaangevende marktonderzoeksinstituten.
² Getest op 3-dagenbaarden in vergelijking met toonaangevende premium reeksproducten.