Beheer cookies

Silk-épil 3 3-440 epilator met 3 extra's incl. scheerhoofd.

rating-staricon
(8)4 / 5

De Braun Silk-épil 3 epilator verwijdert zacht haartjes bij de wortel voor een langdurend resultaat. Hij verwijdert de korte haartjes die je met wax niet kunt grijpen voor een gladde huid tot 4 weken lang. Geweldig voor beginners zijn de massagerollers die de huid stimuleren voor een zachte ontharing. Met het Smartlight van het epileerapparaat vind je zelfs de fijnste haartjes. Met 3 extra’s; inclusief scheerhoofd en trimmer voor gevoelige zones als de bikinilijn.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

20-pincettensysteem

20-Tweezer System

20 pincetten verwijderen efficiënt haartjes vanaf de wortel voor een langdurig glad resultaat.

SoftLift Tips

SoftLift Tips®

De SoftLift Tips® tillen platliggende haartjes op en geleiden deze naar de pincetten voor een gemakkelijkere verwijdering.

Hoogfrequentie massagesysteem

Massagerollers

De massagerollers stimuleren en masseren zacht je huid voor nog meer comfort.

Eigenschappen

Smartlight. Zie alles.

Smartlight. Mis nooit meer een haartje.

Een speciale functie van de Braun Silk-épil 3 is het Smartlight. Dit licht zelfs de fijnste haartjes op, zodat je ze allemaal kunt verwijderen. Voor een heel lange tijd.

Choose your speed

2 snelheidsinstellingen

Je kunt kiezen wat het beste past bij je huidtype en persoonlijke beautyroutine.

Power source

Energiebron

Met snoer / op netstroom

12V-adapter

Kleur

Flamingo roze/wit

Opzetstukken

High frequency massage cap

Hoogfrequentie massageopzetstuk

Zorgt voor een maximaal contact met de huid.

Shaver head

Scheerhoofd

Maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat.

Trimmer cap

Trimmeropzetstuk

Om je haar te trimmen waar je maar wilt.

Wat zit er in de doos

Braun Silk-épil 3 epilator

Braun Silk-épil 3 epilator

Scheerhoofd voor Braun Silk-épil 3 epilator

Scheerhoofd

Reinigingsborsteltje voor Braun Silk-épil 3 epilator

Trimmeropzetstuk

Reinigingsborstel voor Braun

Reinigingsborsteltje

Smart plug voor Braun

Smart plug

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(8)4/5

KyraEk

Jouw woonplaatsNederland
rating-staricon

27 May, 2019

Prima instap epilator

Ik heb deze epilator nu een aantal weken. Allereerst vind ik de uitstraling van het product prima en ligt de epilator goed in de hand. De epilator is makkelijk in gebruik. Ik vind dat de epilator niet direct alle haren in één keer goed weghaalt dus ik moet meerdere keren over één stuk. Dit heb ik bij een wat duurdere variant ook. Verder moet ik best wat druk zetten voordat de haren worden gepakt (ze zijn niet te kort). De haartjes blijven wel lang weg en dat is erg fijn. Het kost wat tijd en moeite om alles goed weg te halen maar dit is een prima instapmodel. Ik vind het fijn dat ik dit product heb mogen testen!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

GulS

Jouw woonplaatsGelderland
rating-staricon

18 May, 2019

Prima apparaat

Ik heb de Braun silk epil 3 nu een aantal keer gebruikt, tot nu toe vind het een prima apparaat. Bij het epileren zit er een kopstukje bij wat zou moeten helpen bij het "optillen" van de haartjes zodat ze makkelijk worden meegenomen door de epilator. Echter merk ik dat er dan nauwelijks haartjes worden vastgegrepen. Zonder het kopstukje werkt het stukken beter! Je zult wel een aantal keer over het zelfde stukje moeten gaan, maar dat ervaar ik ook met de duurdere varianten. Goed scrubben tijdens het douchen blijft cruciaal voor een optimaal resultaat. De shaver (zonder trimmer kopstukje) heb ik gebruikt op mijn armen en dat was ok. Het was meer een trimmer, want ik zag alle haartjes nog duidelijk zitten. Mijn eerste arm ging wel vlotter dan de 2e. Er zaten geen haartjes opgehoopt o.i.d dus ik zou niet weten wat daar de reden voor is. Het snoertje is lekker lang waardoor je genoeg speling hebt, al moet ik wel zeggen dat ik soms echt vind dat ie een beetje in de weg zit. Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen. Ik vind het een prima apparaat, maar voor die prijs zou ik even wachten op een aanbieding.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Debbie28

Jouw woonplaatsNederland
rating-staricon

16 May, 2019

Prima epilator

Ik gebruik de SE3-440 nu ongeveer een maand. Het is een prettig en handzaam apparaat, eenvoudig in gebruik. Ik heb het product gratis ontvangen. Ik heb zelf al enige jaren ervaring met epileren, dit apparaat zou ik zeker aanraden voor mensen die voor het eerst beginnen met epileren, omdat dit apparaat niet teveel extra's en opties bevat. Hierdoor kan je eenvoudig starten met epileren.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Frederique

Jouw woonplaatsVoorschoten
rating-staricon

8 May, 2019

Fijne epilator in flitsend kleurtje

Ik heb de Silk-épil 3 3-440 nu twee weken in gebruik. Mijn eerste indruk was dat het apparaat een leuk kleurtje heeft, redelijk klein (dus handig voor mee op reis) en een lang oplaadsnoer. Tijdens het gebruik merkte ik dat de kop goed dicht op de huid komt en dus goed bij de kortste haartjes kan. Daarbij zorgt het lichtje dat ik de haartjes goed kan zien en het lange snoer zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. De massagerollers van de epileer kop vind ik echter niet altijd fijn. De massagetandjes zijn hard en punten waardoor dit bijvoorbeeld op de scheenbenen (bot zit dicht onder de huid) zorgt voor een onaangenaam gevoel. Verder werkt de scheerkop en trimmer prima. Dus al met al zeker een goede epilator, welke ik gratis heb gekregen om te testen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Daphnem

Jouw woonplaatsZaandam
rating-staricon

7 May, 2019

Hele fijne epilator

Ik heb de Braun Epilator SE3-440 nu een paar keer gebruikt en ik ben er erg enthousiast over! Hiervoor gebruikte ik een epileer apparaat van Philips om mijn bikinilijn te epileren. Het epileer apparaat van Philips vond ik erg pijnlijk en het lukte me dan ook nooit om mijn benen of oksels ermee te epileren. Met de epilator van Braun lukt dit eindelijk wel. Door de bijgeleverde massagekop in combinatie met de twee verschillende epileersnelheden doet het epileren een stuk minder pijn. Door het lichtje zie ik precies welke haartjes ik nog moet weglaten. Ik ben erg blij dat ik dit product gratis heb mogen testen, want nu kan ik ook eindelijk met gladde benen en oksels van de zomer genieten.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|