Beheer cookies

Silk-expert Pro 3 PL3012 IPL met 2 extra's: Venus scheermes and premium tas.

rating-staricon
(2)4.50 / 5

Braun Silk-expert Pro 3 garandeert blijvende haarvermindering in slechts 3 maanden.¹ Hij past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan voor optimale veiligheid en efficiëntie.

¹ Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

300,000 flashes

300.000 flitsen. 3 intensiteitsniveaus

300.000 flitsen (20% meer dan vorige Silk-expert 3) voor een equivalent van 16 jaar behandeling. De 3 intensiteitsniveaus zorgen ervoor dat het licht zich aan je huidtint aanpast.

SensoAdapt™ technology

De veiligste IPL dankzij SensoAdapt™-technologie.¹

De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve zichtbare ontharing.

¹Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Fast gliding and stamp mode

Snel glijden en stempelmodus

De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Clinically tested

Klinisch getest

De behandelingen zijn door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos.

Gillette Venus

Venus Devine Sensitive scheermesje

Beauty bag

Beautytasje

Om je IPL in te bewaren en mee te nemen.

Eigenschappen

Recommended by Skin Health Alliance

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd en veilig verklaard voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie die met dermatologen en wetenschappers samenwerkt.

2 comfort modes

2 comfortmodi

Normale en milde modus met een milde stand voor beginners.

Non stop power

Non-stop vermogen

Geen batterijen of opladen vereist. Verbind het apparaat en begin met de behandeling.

Kleur

Wit/lila

Wat zit er in de doos

Silk-expert Pro 3

Silk-expert Pro 3

Venus Divine Sensitive razor

Venus Devine Sensitive scheermesje

Transformator inclusief snoer en stekker

Transformator inclusief
snoer en stekker

Beauty bag

Tasje met koordje

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(2)4.50/5

Darya

Jouw woonplaatsDen Haag
rating-staricon

2 June, 2019

Minder haargroei

Ik heb zelf al ervaring met IPL bij een professionele salon. Ik was daarom heel erg benieuwd of dit apparaat voor thuisgebruik net zulk goed resultaat zou geven. Ik heb het apparaat nu vier weken in mijn bezit en hoewel het niet te vergelijken is met professionele laserontharing ben ik best tevreden met het resultaat. De haartjes groeien minder snel, maar ik heb nog niet gemerkt dat ze echt uitvallen. Voor het beste resultaat moet je volgens de gebruiksaanwijzing gedurende 12 weken elke week behandelen, dus ik ga nog vol goede moed door. Het apparaat is makkelijk te bedienen en werkt snel. Alleen vind ik het niet geheel pijnloos, met name bij het bikinigebied. Bij de benen en oksels is het minder gevoelig. Ik heb dit apparaat gekregen om uit te proberen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Emmalotte

Jouw woonplaatsAlkmaar, Nederland
rating-staricon

8 May, 2019

Snel en pijnloos

Onlangs is er een nieuw IPL ontharingsapparaat van Braun verschenen. Na enige tijd testen ben ik enthousiast! Ik heb ervaring met IPL ontharen in een salon, maar ik heb deze getest op mijn benen. Dit apparaat heb ik gratis ontvangen om te testen. Snel en vrijwel pijnloos verwijdert hij met gemak de haartjes. Na een aantal weken gebruik is de haargroei al voelbaar verminderd!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|