Beheer cookies

Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL met 3 extra's: precisiehoofd, Venus scheermes and premium tas.

rating-staricon
(5)4.60 / 5

Braun Silk-expert Pro 3 garandeert blijvende haarvermindering in slechts 3 maanden.¹ Hij past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan voor optimale veiligheid en efficiëntie.¹ Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

300,000 flashes

300.000 flitsen. 3 intensiteitsniveaus

300.000 flitsen (20% meer dan vorige Silk-expert 3) voor een equivalent van 16 jaar behandeling. De 3 intensiteitsniveaus zorgen ervoor dat het licht zich aan je huidtint aanpast.

SensoAdapt™ technology

De veiligste IPL dankzij SensoAdapt™-technologie.¹

De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve zichtbare ontharing.

¹Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Precision head

Precisiehoofd

Met het precisiehoofd kun je kleinere of lastigere zones aanpakken, zoals gezicht, bikinizone en oksels.

Fast gliding and stamp mode

Snel glijden en stempelmodus

De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Clinically tested

Klinisch getest

De behandelingen zijn door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos.

Gillette Venus

Venus Smooth scheermesje

Beauty bag

Beautytasje

Om je IPL in te bewaren en mee te nemen.

Eigenschappen

Recommended by Skin Health Alliance

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd en veilig verklaard voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie die met dermatologen en wetenschappers samenwerkt.

2 comfort modes

2 comfortmodi

Normale en milde modus met een milde stand voor beginners.

Non stop power

Non-stop vermogen

Geen batterijen of opladen vereist. Verbind het apparaat en begin met de behandeling.

Kleur

Wit/lila

Wat zit er in de doos

Silk-expert Pro 3

Silk-expert Pro 3

Precisiehoofd

Precisiehoofd

Venus Smooth razor

Venus Smooth
scheermesje

Transformator inclusief snoer en stekker

Transformator inclusief
snoer en stekker

Beauty bag

Tasje met koordje

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(5)4.60/5

KristelJ

Jouw woonplaatsArnhem
rating-staricon

15 June, 2019

Fijn in gebruik

Iedere ontharingsmethode heeft voor- en nadelen. Het verhaal van Braun sprak me aan, omdat de haargroei permanent minder wordt binnen enkele maanden. En van scheren krijg ik vaak huidirritaties en bultjes. Ik heb de Braun nu een aantal weken in bezit en heb hem een maand lang iedere week gebruikt na het scheren. Helemaal overtuigd ben ik nog niet. Ik heb nog niet het idee dat mijn haargroei aan het afnemen is. Wat wel een erg groot pluspunt is: de huidirritatie en bultjes worden minder. Het gebruiksgemak is super goed. Hij is iets groter dan ik had verwacht vooraf, maar hij ligt erg goed in de hand. Voor de bikinilijn zou hij iets kleiner mogen zijn, maar voor de benen is hij perfect. De continuflits is ook erg fijn om grote zones te behandelen. Je hoeft niet op goed geluk een stand uit te kiezen. Het apparaat maakt zelf een analyse van de huid en past daar de flitssterkte op af. Van de behandeling zelf voel je weinig, afgezien van de warmte. Op gevoelige plekjes voelt het als een zacht tikje van een elastiekje, maar pijn doet het allerminst. Al met al is het een goed product , maar ik weet niet of ik hem gekocht zou hebben als ik hem niet gratis had kunnen testen, zoals nu het geval was. Ik had gehoopt sneller al resultaat te zien, maar wie weet komt dat nog!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Marjolein43

Jouw woonplaatsRhoon
rating-staricon

8 June, 2019

Flitsen met een top apparaat

Sinds een paar werken gebruik ik het apparaat om van die vervelende haartjes af te komen, Anders als bij de meeste IPL apparaten zit er eenextra opzet stuk bij voor de kleine oppervlaktes, Ik heb het apparaat nu een week of zes, ik heb het gratis ontvangen om te testen. En tot nu toe ben ik zeer tevreden, het flitsen gaat super makkelijk, doet geen pijn en al na een aantal keren komen de haartjes veel zachter terug. Ben benieuwd of ze uiteindelijk helemaal weg blijven.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Ellim92

Jouw woonplaatsZwolle
rating-staricon

1 June, 2019

Wat een geweldig product

Wat een fijn apparaat. Het doet wat het beloofd en is veilig in de omgang. Wel heb ik eerst goed de instructies gelezen, dit was goed om het gebruik zo veilig mogelijk te maken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om weg te kijkrn als je flitst. Hier hadden ze eventueel een brilletje voor kunnen toevoegen masr verder valt er niks te klagen. Toen ik het apparaat 4 weken geleden kreeg om het uit te proberen was ik al erg enthousiast. Ik wou altijd al op een fijne, pijnvrije manier mijn benen en oksels ontharen. Nu is het nog beter omdat er nu al op plekken geen haar terug komt. De verwachting is dat ik het straks 1 keer in de 4 tot 8 weken moet bij houden. Dat zou toch geweldig zijn! Zelfs mijn vriendinnen zijn jaloers op het resultaat, helaas zullen zij het apparaat zelf moeten aanschaffen want het apparaat is maar te gebruiken door 1 persoon.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

1234Hiet

Jouw woonplaatsNederland
rating-staricon

2 May, 2019

Top, zeker een aanrader!

Oké, een permanent visible hair removal thuis proberen. Althans ik kijk al jaren naar deze apparaten. Tegenwoordig zijn ze handzamer en worden kleiner. De prijzen gaan omlaag, maar de wil om jezelf thuis met een Braun Silk expert pro 3 te behandelen wordt wel ineens kleiner als die voor je ligt. Tijdens een vriendinnen avond toch geprobeerd. Hij meet eerst welk huidtype je hebt voor de lichthoeveelheid, waarna je hem kan aanpassen. Dan het moment om op de knop te drukken. Ja alle moed verzameld en “flits” was dat het? Ow jezelf druk gemaakt om niks. Een warmte gevoel en niks vervelend. Volgende week aan de gang om een groter stuk te behandelen. Al met al ben ik blij dat ik hem gekregen hem om uit te testen. Wel zeker een product wat ik nu vaker ga gebruiken en ook zou aanraden. Let wel op tatoeages of spataderen. Zelf beide op mijn been sn hierdoor kan ik niet mijn beide benen doen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Marieke

Jouw woonplaatsTilburg
rating-staricon

30 April, 2019

Silk-expert Pro 3 PL3111

Een tijd geleden ontving ik de Braun Silk-expert PRO 3. Hup meteen uit de doos en aan de slag. Gebruiksaanwijzing erbij gepakt mmm dat zag er simpel uit. Stekker aangesloten en meteen gebruikt. Hij ligt heel soepel in de hand. De 1e flits is nogal een flits ik schrok me een hoedje, maar eenmaal bezig went het snel. Het doet geen pijn en het kost je niet veel tijd. Nadat je klaar bent kan hij in een handig opbergzak die erbij geleverd wordt. Nu aantal weken verder ben ik nog steeds blij met het apparaat en het feit dat ik hem gratis mocht testen. Het duurt even voordat de haren helemaal weg zijn maar ik heb er zeker vertrouwen in. Ik heb het mijn omgeving al enthousiast gemaakt. En raad het jullie ook zeker aan.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|