Beheer cookies

Silk-expert Pro 3 PL3132 IPL met 3 extra's: precisiehoofd, Venus scheermes and premium tas.

rating-staricon
(10)4.90 / 5

Braun Silk-expert Pro 3 garandeert blijvende haarvermindering in slechts 3 maanden.¹ Hij past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan voor optimale veiligheid en efficiëntie.¹ Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

300,000 flashes

300.000 flitsen. 3 intensiteitsniveaus

300.000 flitsen (20% meer dan vorige Silk-expert 3) voor een equivalent van 16 jaar behandeling. De 3 intensiteitsniveaus zorgen ervoor dat het licht zich aan je huidtint aanpast.

SensoAdapt™ technology

De veiligste IPL dankzij SensoAdapt™-technologie.¹

De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve zichtbare ontharing.

¹Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Precision head

Precisiehoofd

Met het precisiehoofd kun je kleinere of lastigere zones aanpakken, zoals gezicht, bikinizone en oksels.

Fast gliding and stamp mode

Snel glijden en stempelmodus

De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Clinically tested

Klinisch getest

De behandelingen zijn door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos.

Gillette Venus

Venus Devine Sensitive scheermesje

Premium bag

Beautytasje

Om je IPL in te bewaren en mee te nemen.

Eigenschappen

Recommended by Skin Health Alliance

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd en veilig verklaard voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie die met dermatologen en wetenschappers samenwerkt.

2 comfort modes

2 comfortmodi

Normale en milde modus met een milde stand voor beginners.

Non stop power

Non-stop vermogen

Geen batterijen of opladen vereist. Verbind het apparaat en begin met de behandeling.

Kleur

Wit/lila

Wat zit er in de doos

Silk-expert Pro 3

Silk-expert Pro 3

Precisiehoofd

Precisiehoofd

Venus Divine Sensitive razor

Venus Devine Sensitive scheermesje

Transformator inclusief snoer en stekker

Transformator inclusief
snoer en stekker

Premium bag

Beautytasje met print en touwtje

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(10)4.90/5

Jouw woonplaatsBroek op Langedijk
rating-staricon

18 May, 2019

Erg fijn apparaat

Een mooie complete set inclusief opbergzak, scheermesje en 2 opzetstukken. Ik gebruik de Braun IPL PL3132 nu een kleine maand en ben er tot nu toe erg tevreden mee. Hij is ontzettend makkelijk in gebruik, maar je hebt wel geduld nodig. Je ziet namelijk niet gelijk resultaat. Nu na een maandje begin ik langzaam wat te merken. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om dit apparaat gratis te testen. Op naar de zomer!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

BAlessi

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

16 May, 2019

Overtreft mijn verwachting!

Braun IPL PL3132 Ik ben super blij met dit thuis IPL-apparaat! Al 15 jaar kom ik bij een huidtherapeut voor ontharing via IPL. Deze IPL-behandelingen werken altijd erg goed, maar helaas komen de haartjes na een aantal jaar weer terug (hormonaal) en moeten de behandelingen herhaald worden. Buiten dat dit erg kostbaar is, kost het ook veel tijd en vrije dagen om elke keer een serie behandelingen te ondergaan. Om deze reden ben ik me gaan verdiepen in IPL-thuis behandelingen en uitgekomen bij deze nieuwe generatie IPL van Braun. Tot mijn grote geluk werd ik in de gelegenheid gesteld om het apparaat de afgelopen 3 weken te testen en dat is zeer goed bevallen!
Eigenlijk werkt het precies hetzelfde als bij de professionele huidtherapeut, alleen dan met een eenmalige uitgave en op de momenten dat het je zelf uitkomt. De set wordt compleet geleverd met een scheermesje en 2 opzetstukken voor verschillende lichaamsdelen. Het apparaat werkt erg snel en mijn haartjes reageren exact hetzelfde als bij de professionele behandelingen. Over de lange termijn kan ik nog niets zeggen, maar dat is eigenlijk niet eens belangrijk, omdat de professionele behandelingen ook geen permanent resultaat geven. Ik kan oprecht zeggen dat ik ontzettend blij ben met dit apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

ConnyvanL

Jouw woonplaatsrotterdam
rating-staricon

6 May, 2019

fijn apparaat

Ik heb dit apparaat inmiddels een paar keer gebruikt. Ik vond hem vrij zwaar maar bij het gebruik ligt hij fijn in de hand. De 2 aparte opzetstukken zijn heel praktisch. Voor sommige plekken kan je een groot oppervlak in 1 keer bestrijken en voor andere plekken is het kleinere opzetstuk erg handig. Dat hij zich automatisch aanpast aan je huidskleur is helemaal fantastisch. Voor het beoordelen van het uiteindelijke resultaat is het nog te vroeg maar voorlopig vind ik het een prima apparaat. Ik heb hem gekregen om te testen maar ik zou hem zeker aanraden.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MarianZw

Jouw woonplaatsValkenswaard
rating-staricon

2 May, 2019

Pijnloos ontharen

Ik heb de Braun Silk-expert Pro nu een ruime week in bezit en heb hem twee maal gebruikt. Voor de tweede behandeling was er nog geen haartje te zien. Ik was wat sceptisch over het gebruik en het daadwerkelijk wegblijven van de haartjes. Daarom was ik ook blij dat ik de Braun Silk-expert Pro gratis mocht testen. Fijn dat er een scheermesje bij geleverd wordt, voordat men het apparaat gaat gebruiken moeten de benen eerst goed geschoren zijn.Het apparaat ligt fijn in de hand, en stelt de lichtsterkte zelf af op de teint van de huid. De flitsen zijn wel vrij fel licht. Zeker als je ‘s avonds de benen wilt ontharen en het al wat donker wordt. Het ontharen zelf is pijnloos en gaat vrij snel. Je hoeft niet na elke flits te stoppen en te wachten. Het snoer is lang genoeg om ergens comfortabel te gaan zitten. Ook is er een klein opzetstukje bij om de oksels te ontharen, dit heb ik nog niet geprobeerd. Ik ga de 12 weken van het programma vol maken en ben heel benieuwd of de haartjes dan weg blijven.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Elsan

Jouw woonplaatsOostkamp
rating-staricon

1 May, 2019

zeer goed product

Ik ontving dit toestel om te testen en ik ben echt fan geworden. Ik vind het een groot voordeel dat ik niet meer moet prutsen met scheerschuim. OK de aankoop is redelijk duur, maar de voordelen zijn echt overwegend: o.a. pure tijdswinst! Het toestel past zich ook aan het huidtype. Er hoort ook een app bij die aangeeft op een kalender wanneer je een nieuwe behandeling moet starten, super handig.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|