Beheer cookies

Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL met 3 extra's: precisiehoofd, Venus scheermes and premium etui.

rating-staricon
(8)3.88 / 5

Braun Silk-expert Pro 5 is de veiligste, snelste en meest efficiënte IPL voor zichtbare haarvermindering in slechts 4 weken.¹ Hij past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan voor optimale veiligheid en efficiëntie.²¹ Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen. ² Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

400,000 flashes

400.000 flitsen. 10 intensiteitsniveaus

400.000 flitsen (30% meer dan de vorige Silk-expert 5) voor een equivalent van 22 jaar behandeling. De 10 intensiteitsniveaus verzekeren dat de lichtintensiteit past bij jouw huidtint.

SensoAdapt™ technology

Slimme IPL met SensoAdapt™-technologie¹

De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve zichtbare ontharing.

¹Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Precision head

Precisiehoofd

Met het precisiehoofd kun je kleinere of lastigere zones aanpakken, zoals gezicht, bikinizone en oksels.

Fast gliding and stamp mode

Snel glijden en stempelmodus

De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Fastest IPL

De snelste IPL

Behandel beide benen in minder dan 5 minuten op het laagste energieniveau. 2 keer sneller dan de vorige Silk-expert 5.

Clinically tested

Klinisch getest

De behandelingen zijn door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos.

Gillette Venus

Venus Extra Smooth scheermesje

Printed beauty pouch

Beauty-etui met print

Om je IPL in te bewaren en mee te nemen.

Eigenschappen

Recommended by Skin Health Alliance

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd en veilig verklaard voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie die met dermatologen en wetenschappers samenwerkt.

3 comfort modes

3 comfortmodi

Normaal, mild en extra mild. De milde en extra milde modus verlaagt het energieniveau voor beginners of gevoelige zones.

Non stop power

Non-stop vermogen

Geen batterijen of opladen vereist. Verbind het apparaat en begin met de behandeling.

Kleur

Wit/goud

Wat zit er in de doos

Silk-expert Pro 5

Silk-expert Pro 5

Precisiehoofd

Precisiehoofd

Venus Extra Smooth scheermesje

Venus Extra Smooth scheermesje

Transformator inclusief snoer en stekker

Transformator inclusief
snoer en stekker

Beauty-etui met rits en print

Beauty-etui met rits en print

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(8)3.88/5

Annalies29

Jouw woonplaatsWolvega
rating-staricon

28 June, 2019

Braun IPL ontharen

Jaren heb ik een scheermesje gebruikt, daarna een epilator en nu de Braun Silk Epil Pro 5137. De verpakking open maken is al leuk. Het apparaat is heel netjes en mooi verpakt met een handig tasje erbij. Het is even uitzoeken hoe het precies werkt, maar dat staat duidelijk in de gebruiksaanwijzing wel duidelijk omschreven. Het formaat is prettig, het apparaat ligt fijn in de hand. Voor mijn scheenbenen gebruik ik het kleine opzetstukje omdat het apparaat anders scheef op je been moet staan. Je moet er even handigheid in krijgen. Ik heb dit apparaat gratis mogen testen en daar ben ik heel blij mee. Ik zie zeker verschil in haargroei, dus het apparaat doet zijn werk! Op mijn benen veel minder haartjes, echt fijn. Bij de schaamstreek zie ik duidelijk het verschil wat wel gelaserd is en wat niet. Op het niet gelaserde stukje zijn de haartjes veel sneller weer terug. Wel goed uitkijken voor de rode stralen die er vanaf komen, niet naar kijken. Het is even wennen, want je mag niet naar de straling kijken maar je moet wel zien waar je lasert. Je moet even de tijd nemen om er handigheid in te krijgen, dan is het zeker een fantastich mooi product. Persoonlijk zou ik het apparaat niet kopen, want ik vind het een hele prijs! Doordat ik het mocht testen heb ik wel de ervaring gekregen en merk ik dat ik er toch erg blij mee ben. Wat ook handig is, is dat het apparaat zich automatisch aan je huidtint aanpast. Mijn huid kan gelukkig goed over het apparaat. Nadeel is dat er een aantal situaties zijn waarin je het apparaat niet mag gebruiken, bijv. als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Verder raad ik het product zeker aan!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Hanneke87

Jouw woonplaatsZoetermeer NL
rating-staricon

9 June, 2019

IPL ontharen, toch wat eng

Wat een ervaring weer.. IPL ontharen. Wat vond ik het spannend om te gaan gebruiken en voor de eerste keer het apparaat aan te zetten. Je hebt allerlei voorschriften, adviezen en voorbereidingsleesvoer zodat ik daar ook nog zenuwachtig over werd. Ik zou liever een iets duidelijkere beschrijving hebben, in stappen uitgezet. Je krijgt een aardig goede omschrijving maar ergens midden in het boekje, ik had liever alleen een NL boekje gehad. En net wat meer informatie er in over de voorzorgsmaatregelen. Ik heb nu eerst heel aandachtig gelezen voor ik begon. Ik heb eerst een stukje huid getest op de lichtste stand op mijn bikinilijn. Nadat dit goed ging ben ik elke vrijdag het apparaat gaan gebruiken. Ik heb ook de sterkste stand geprobeerd, dit is bij mij wat gevoelig. De andere 2 sterktes gaan prima. Het is niet handig dat je weg moet kijken van de flits want soms twijfel ik of ik het wel goed heb gedaan en je mag niet 2x over dezelfde plek. Maar, de haartjes komen al zichtbaar minder terug dus het werkt. Ik ga ook beginnen aan mijn benen. Aangezien ik het product gratis heb gekregen durfde ik het wel aan om te proberen, anders weet ik niet of ik zo moedig was. Maar, het is me erg meegevallen! Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Elfs

Jouw woonplaatsvught
rating-staricon

22 May, 2019

pijnloos?

Zou het echt waar zijn? Dat je pijnloos kan ontharen met een IPL? Dit was mijn grote vraag toen ik dit IPL apparaat gratis mocht proberen. Helaas bleek voor mij het tegendeel waar. Het apparaat is mooi vormgegeven en ligt lekker in de hand. Na het lezen van de handleiding en het bekijken van het apparaat ging ik rustig aan de slag. Helaas kreeg ik al bij het eerste gebruik een tintelend gevoel op de plek waar ik behandeld had. Voor mij dus een "eens-maar-nooit-meer" ervaring omdat ik de dag erna nog steeds last had van de plek.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MerlinB

Jouw woonplaatsDeventer
rating-staricon

11 May, 2019

Een nieuwe manier van ontharen (voor mij)

Na jarenlang alleen met een scheermesje te hebben geschoren nu een poging met deze Braun IPL. Toch wat spannend door alle waarschuwingen in het boekje maar ook nieuwsgierig begon ik eraan. Het werkt erg simpel: stoel bij het stopcontact en beginnen maar. Er zijn erg veel opties waardoor het makkelijk te gebruiken is op verschillende plekken. Er is een preciezie kop voor kleinere gebieden en je kunt 'stempelen' op kleine gebieden en glijden voor grotere gebieden (benen bijvoorbeeld). Hierdoor is het erg veelzijdig. Ook is het top dat het apparaat de sterkte automatisch aanpast op je huidskleur. Ik kan nog niet zeggen of het haren nou echt langer laat wegblijven omdat je dan een langere tijd wekelijks moet bijhouden. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik twijfel of ik het apparaat lang blijf gebruiken. Ik blijf wat huiverig door alle waarschuwingen. Ik heb de zachtste stand gebruikt en na de behandeling voelt het wat branderig. Zeker niet pijnlijk maar toch niet helemaal lekker. Ook vind ik het een nadeel dat er een snoer aan zit en zijn de flitsen vervelend voor je ogen. Tevens mag je daarna niet in de zon en mag je het niet gebruiken als je zwanger bent. Vind ik allemaal wel echte nadelen en ik betwijfel of ze voor mij opwegen tegen de voordelen. Nog een nadeel is de hoge aanschafprijs, ik heb het apparaat gekregen om te testen maar ik zou er niet zoveel geld voor neerleggen. Al met al ben ik dus niet erg overtuigd en heb ik mijn twijfels of ik het apparaat blijf gebruiken of toch weer overstap naar mijn old school scheermesjes.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

WendyVDS

Jouw woonplaatsWetteren
rating-staricon

5 May, 2019

Effectief en goed toestel

Ik onthaarde me steeds met een klassiek scheermesje, omdat dit het goedkoopst en het gemakkelijkst is. Echter, na een paar dagen beginnen te stoppels weer tevoorschijn te komen, en heb ik ook last van ingegroeide haartjes die ik niet weg krijg met zo'n scheermesje. En dan slaak ik een diepe zucht, "Zucht, moet ik alweer het scheermesje bovenhalen". Rokjes dragen doe ik daarom ook niet vaak, omdat die vervelende haartjes nog sneller dan z'n schaduw tevoorschijn komen. Daarom was ik heel blij dat ik de kans kreeg om deze Braun lichtontharingsapparaat IPL 5137 gratis uit te proberen. Ik was erg benieuwd naar het gebruiksgemak van dit toestel, maar vooral naar de effectiviteit hiervan. Bij het toestel wordt naast het apparaat en snoer, ook een Venus scheermesje bijgeleverd. Voor mij persoonlijk is dit niet nodig, maar uiteraard handig voor mensen die dit niet standaard in huis hebben en op die manier kunnen ze toch de haartjes eerst verwijderen alvorens het toestel te gebruiken (want dat is echt een must). Daarnaast zit er ook een opbergtas bij, dat is altijd handig om alles mooi in op te bergen, en/of zelfs mee te nemen op vakantie of dergelijke. Verder vindt men ook nog een precisieknop, voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals knieën en enkels.
Wat voor mij een klein minpunt is dat het toestel niet oplaadbaar werkt, maar enkel met een stroomsnoer kan gebruikt worden. Deze snoer is wel voldoende lang, maar ik vind het naar mijn mening nooit praktisch om met een ontharingsapparaat met stroomsnoer te werken, omdat het vaak in de weg zit (vooral het basisstation is nogal groot). Het toestel ligt aangenaam in de hand, en is makkelijk om mee te werken. Het past zich automatisch aan aan je huidteint zodat de juiste lichtintensiteit wordt geselecteerd. Alles gaat zéér vlot. Ook kleine, moeilijk te bereiken zones zoals enkels en knieeën kunnen makkelijk worden behandeld met de precisieknop. Ik was echter wel verschoten van de intensiteit van de lichtflitsen, dit is echter niet zo aangenaam om voortdurend naar te kijken. Een brilletje om dit een beetje af te schermen zou mooi meegenomen zijn.
Ik gebruik het toestel nu een paar weken, en ik stel vast dat de haartjes minder snel terugkomen dan voordien, dus dat is positief. Ik zal het uiteraard nog veel langer moeten gebruiken, alvorens de haartjes niet meer groeien en enkel een onderhoudsbehandeling zal volstaan.
Hopelijk kan ik binnenkort rokjes en jurkjes dragen, zonder me zorgen te hoeven maken dat er alwéér vervelende haartjes te bespeuren zijn! Ik ben – in de tijd dat ik het gebruikt heb –zéker positief over dit toestel, en raad het product dan ook aan. Het is uiteraard wat prijzig, maar het zal zeker zijn investering waard zijn!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|