Silk-expert Pro 5 PL5237 IPL met 4 extra's: breed hoofd, precisiehoofd, Venus extra smooth scheermesje, premium beauty-etui.

  • Veiligste en snelste: 's werelds meest efficiënte IPL¹. Blijvend zichtbare haarvermindering thuis—in 4 weken².

  • Veilig IPL-ontharingsapparaat voor vrouwen en mannen: klinisch goedgekeurd door de Skin Health Alliance

  • Slim ontharingsapparaat: de SensoAdapt-huidsensor past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan

  • Met breed hoofd en precisiehoofd voor het doeltreffend behandelen van zowel grotere als smallere lichaamsdelen

  • Compact design: 15% kleiner, 25% lichter dan de vorige generatie. 400.000 flitsen garanderen blijvende zichtbare haarvermindering

¹Doeltreffendheid op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden
²Indien gebruikt volgens het aanbevolen regime, kunnen individuele resultaten variëren

Zoek verkopers

Braun Silk-expert Pro 5

De veiligste IPL dankzij de SensoAdapt-technologie³
De huidtint varieert over het hele lichaam. De SensoAdapt-sensor (met UV-bescherming) leest continu je huidtint en past de flitsen aan voor een veilige en efficiënte permanent zichtbare ontharing

³Gedeelde technologie met Cyden

Braun Silk·expert Pro 5
Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd als veilig voor de huid door de Skin Health Alliance, dat met dermatologen en wetenschappers samenwerkt⁴.

⁴JUL07 door Skin Health Alliance Regional Annual Licence, 2021

Doeltreffende ontharing van het hele lichaam

Doeltreffende ontharing van het hele lichaam

Werkt nauwkeurig en grondig op elk lichaamsdeel. Deze IPL heeft een precisieopzetstuk voor kleinere, gevoelige plekken zoals het gezicht en de bikinilijn, en een breed hoofd dat doeltreffender werkt op grotere plekken zoals de borst of bovenbenen.

Snel en doeltreffend

Snel en doeltreffend

Permanent zichtbare ontharing was nog nooit zo veilig en doeltreffend. Deze IPL leest voortdurend je huidtint en selecteert automatisch het intensiteitsniveau om de perfecte balans tussen veiligheid en doeltreffendheid te garanderen.

Haarvrij in vier weken

Haarvrij in vier weken

Klinisch getest voor zichtbare haarvermindering in slechts vier weken. Gebruik het apparaat één keer per week gedurende 1 maand om de eerste resultaten te zien en een permanent gladde huid te krijgen.

Ontdek of IPL geschikt is voor jou

Ontdek of IPL geschikt is voor jou

IPL werkt het best op een lichte tot normale huidtint met natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart haar. De IPL werkt het minst goed op heel blond, rood, grijs of wit haar, omdat het minder melanine bevat om het licht te absorberen.

Tien intensiteitsstanden

Tien intensiteitsstanden

De tien intensiteitsniveaus van de IPL zorgen voor de lichtintensiteit die het beste bij je huidtint past. Gebruik hem voor optimale doeltreffendheid en breng de professionele veiligheid in je huis.

Ontharing in een vingerknip

Ontharing in een vingerknip

De Silk-expert Pro 5 is het snelste IPL-apparaat op de markt - tot 125 flitsen per minuut. De voortdurende, snelle flitsen zorgen voor een moeiteloos doeltreffende behandeling.

Haarvermindering met blijvende power

Haarvermindering met blijvende power

IPL met tot 400.000 flitsen: om haar voor ongeveer 22 jaar van je lichaam en gezicht te verwijderen zonder dat de lamp moet worden vervangen.

Drie zachte standen

Drie zachte standen

Normale, zachte of extra zachte instelling. Verminder de vermogensniveaus van het apparaat eenvoudig terwijl je gevoelige plekken behandelt.

Wat zit er in de doos

expand and collapse icon

Waarderingen & Beoordelingen