Beheer cookies

Series 7 vervangend onderdeel scheerapparaat 70S zilver. Voor Series 7, Pulsonic.

rating-staricon
(7)2.14 / 5

Braun raadt je aan om je scheerblad en messenblok elke 18 maanden te vervangen, zodat je scheerapparaat altijd de maximale prestatie levert. Voor een perfecte scheerbeurt, iedere dag weer.

Zoek detailhandelaren

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(7)2.14/5

Eduard

Jouw woonplaatsZwolle
rating-staricon

12 July, 2019

Deze scheerkoppen zijn al snel beschadigd!

Na vorig jaar meer dan een half jaar te hebben moeten wachten voordat er uberhaupt scheerkopen voor de 7 serie beschikbaar waren, blijkt nu dat de nieuw 70s scheerkoppen zeer snel slijten. Net na een jaar gebruik is de kop al beschadigd en niet meer te gebruiken. Hoe gaat Braun dit oplossen?

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Scheermaarnietmetbraun

Jouw woonplaatsAmersfoort
rating-staricon

20 March, 2018

Geen onderdelen te krijgen

Koop je zo’n duur scheerapparaat, moet je ook nog eens iedere 18 maanden het scheerblad vervangen wat €45 kost. Vervolgens is dat ding werkelijk nergens te koop, nérgens. Kan ik zeker weer 300 euro neertellen voor een nieuwer model. Nou, dag Braun, tot nooit!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Theo48

Jouw woonplaatsAlphen aan den Rijn
rating-staricon

20 Jan, 2018

Prima scheerapparaat!

Ik scheer me nu zo'n 50 jaar en bijna al die jaren met een Braun scheerapparaat, allerlei modellen gehad en nu de series 7. Prima apparaat alleen nu ik een nieuwe scheerkop nodig heb blijkt deze nergens te koop en als ik zo zie is dat al een tijdje. Ik hoop maar dat dit leveringsprobleem snel opgelost is want mijn huidige scheerblad is stuk, geeft krassen in mijn gezicht en is dus niet meer te gebruiken. Een beetje tempo graag Braun, dan blijf ik een tevreden klant.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Piet 46

Jouw woonplaatsOudewater
rating-star