Beheer cookies

Series 7 vervangend onderdeel scheerapparaat 70S zilver. Voor Series 7, Pulsonic.

rating-staricon
(7)2.14 / 5

Braun raadt je aan om je scheerblad en messenblok elke 18 maanden te vervangen, zodat je scheerapparaat altijd de maximale prestatie levert. Voor een perfecte scheerbeurt, iedere dag weer.

Zoek detailhandelaren

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(7)2.14/5

Eduard

Jouw woonplaatsZwolle
rating-staricon

12 July, 2019

Deze scheerkoppen zijn al snel beschadigd!

Na vorig jaar meer dan een half jaar te hebben moeten wachten voordat er uberhaupt scheerkopen voor de 7 serie beschikbaar waren, blijkt nu dat de nieuw 70s scheerkoppen zeer snel slijten. Net na een jaar gebruik is de kop al beschadigd en niet meer te gebruiken. Hoe gaat Braun dit oplossen?

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Scheermaarnietmetbraun

Jouw woonplaatsAmersfoort
rating-staricon

20 March, 2018

Geen onderdelen te krijgen

Koop je zo’n duur scheerapparaat, moet je ook nog eens iedere 18 maanden het scheerblad vervangen wat €45 kost. Vervolgens is dat ding werkelijk nergens te koop, nérgens. Kan ik zeker weer 300 euro neertellen voor een nieuwer model. Nou, dag Braun, tot nooit!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Theo48

Jouw woonplaatsAlphen aan den Rijn
rating-staricon

20 Jan, 2018

Prima scheerapparaat!

Ik scheer me nu zo'n 50 jaar en bijna al die jaren met een Braun scheerapparaat, allerlei modellen gehad en nu de series 7. Prima apparaat alleen nu ik een nieuwe scheerkop nodig heb blijkt deze nergens te koop en als ik zo zie is dat al een tijdje. Ik hoop maar dat dit leveringsprobleem snel opgelost is want mijn huidige scheerblad is stuk, geeft krassen in mijn gezicht en is dus niet meer te gebruiken. Een beetje tempo graag Braun, dan blijf ik een tevreden klant.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Piet 46

Jouw woonplaatsOudewater
rating-staricon

4 Nov, 2017

ken geen levering scheerkop

Zit van af juni op scheerkop te wachten 700 series lijk helemaal nergens op voor mijn geen Braun meer

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

haverman

Jouw woonplaatsTilburg
rating-staricon

15 Oct, 2017

Scheerblad is snel aan vervanging toe.

Zolang het apparaat heel is, zijn de prestaties goed. Het scheerblad heeft het echter maar ca 8 maanden volgehouden. Het begint met irritaties (later wondjes) op de huid, waarbij je aanvankelijk niet denkt, dat het aan het scheerblad ligt. Later ontdek je, dat het scheerblad begint te slijten en er zelfs gaatjes in vallen. Dan wordt alles duidelijk. Inmiddels toch maar een nieuw combipak 70S gekocht in de hoop dat deze langer meegaat dan de eerste.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|