Beheer cookies

Series 9 Vervangstuk elektrisch scheerapparaat 92S zilver - Compatibel met Series 9 scheerapparaten.

rating-staricon
(3)1 / 5

Braun raadt je aan om je scheerblad en messenblok elke 18 maanden te vervangen, zodat je scheerapparaat altijd maximale prestaties levert. Voor een perfecte scheerbeurt, iedere dag weer.

Zoek detailhandelaren

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(3)1/5

ErcBr

Jouw woonplaatsWaalwijk
rating-staricon

5 July, 2021

snel kapot

Ik heb nu weer krassen in mijn gezicht, ik heb deze 12 maanden geleden gekocht en scheer mij zeker niet elke dag, nu al weer kapotAls hij nieuw is werkt het erg goed en fijn, maar binnen het jaar is deze al weer kapot

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MartinLely

Jouw woonplaatsLelystad
rating-staricon

15 Jan, 2019

Slecht

Ik ben altijd gewend aan Philips. Na advies van winkelier heeft mijn vrouw deze Braun voor mijn verjaardag gekocht. In eerste instantie was ik aangenaam verrast. Het apparaat scheert mooi glad, alleen in de hals is het minder glad. Advies om mesjes om de 18 maanden te vervangen. Ik ben nu 3 maanden verder en ben 3 kwartier bezig om nog een beetje resultaat te krijgen. Echt waardeloos die mesjes dus. Na elke scheerbeurt netjes gereinigd in het bijgeleverde reiniging station. Spijt dat ik geen Philips meer heb. Zeker voor deze prijs had ik meer verwacht. Voor mij nooit hem Braun meer.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

jank

Jouw woonplaatsBeekbergen
rating-staricon

24 Nov, 2018

Levensduur Serie 9 scheerkop

Ik heb nu het scheer apparaat 1 jaar en ben al aan mijn derde scheerkop toe.
Ik twijfel dus ook aan de kwaliteit van deze scheerkop.
Het wordt wel een erg dure aangelegenheid om voor € 120,- per jaar aan scheerkoppen te moeten kopen.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|