AutoSense-technologie

AutoSense-technologie

AutoSense zorgt voor een gelijkmatig vermogen tijdens het scheren, hoe dicht je baard ook is.

De AutoSense-technologie is beschikbaar in het volledige assortiment

AutoSense-technologie was voorheen alleen beschikbaar in de Series 7, 8 en 9, maar is nu ook beschikbaar in de Series 5 en 6, zodat je kunt genieten van een merkbaar glad scheerresultaat, ongeacht het scheerapparaat dat je gebruikt.


Detecteert de dichtheid van je baard

Elke baard is anders en de AutoSense-technologie leest je baardharen tot 13 keer per seconde om het optimale vermogen te bepalen voor het beste resultaat.

Detecteert de dichtheid van je baard. Elke baard is anders en de AutoSense-technologie leest je baardharen tot 13 keer per seconde om het optimale vermogen te bepalen voor het beste resultaat.

Past het vermogen aan voor betere resultaten.

AutoSense-technologie regelt het vermogen van je scheerapparaat en verhoogt of verlaagt de snelheid van de scheerbladen, afhankelijk van de dichtheid van je baard. Zo ervaar je een comfortabele scheerbeurt die perfect op jou is afgestemd.

Past het vermogen aan voor betere resultaten.

Scheert meer haartjes bij elke scheerbeurt door zich aan te passen aan de dichtheid van je baard en met 30% meer dwarssnijdende acties.¹

Scheert meer haartjes bij elke scheerbeurt door zich aan te passen aan de dichtheid van je baard en met 30% meer dwarssnijdende acties.

Veelgestelde vragen

¹t.o.v. eerdere Series 5

Beheer cookies