Beheer cookies

Braun Series 3 ProSkin 3050cc Oplaadbaar Elektrisch Scheerapparaat Met Clean & Charge-Systeem, rood.

rating-staricon
(8)4.75 / 5100% recommended

Het Braun Series 3 ProSkin oplaadbare elektrische scheerapparaat/scheersysteem biedt een snellere scheerbeurt met meer comfort voor je huid. De 3 drukgevoelige scheerelementen passen zich aan elke gezichtscontour aan en de speciale Micro Grip pakt meer haartjes bij de eerste beweging.

*In vergelijking met de Braun Series 3. Getest op een 3-dagenbaard.

Hoogtepunten

MicroComb technology. Catches and feeds more hair for a faster shave.

MicroComb-technologie. Grijpt en verzamelt meer haar voor een snellere scheerbeurt.*

Deze bestaat uit twee rijen fijne en even brede groefjes rond een onafhankelijk bewegende middentrimmer. Deze technologie vangt en geleidt meer haartjes bij elke beweging voor een snellere scheerbeurt. Het verschil met andere scheerapparaten is merkbaar, vooral tijdens de marteltest op de 3-dagenbaard.
*in vergelijking met voorgaande Series 3 bij een 3-dagenbaard.

Triple Action Cutting System

Drievoudig scheersysteem

Twee scheerbladen en een geïntegreerde middentrimmer scheren steeds gladder. Samen snijden ze doeltreffend lange en korte haartjes bij elke beweging, bewezen op 3-dagenbaarden.

2x SensoFoil

2x SensoFoil

Speciaal ontworpen voor een doeltreffende, gladde scheerbeurt en zacht voor de huid.

Middle trimmer

Middentrimmer

Scheert eenvoudig zelfs langere en moeilijkere haartjes.

Highlights card 3 Series 3 ProSkin 3020s black

Ingebouwde precisie

De extra grote precisietrimmer aan de achterkant is ideaal om je bakkenbaarden bij te werken of om voor het scheren je baard te trimmen.

Rubber grip

Geweldige grip

Het ergonomische handvat met het iconische rubberpatroon van Braun biedt stevige grip, zelfs in een natte badkameromgeving of wanneer je je scheerapparaat afspoelt onder stromend water.

Highlights card 6 Series 3 ProSkin 3020s black

Triple Action FreeFloat System

Drie onafhankelijk bewegende snijelementen passen zich aan elke gezichtscontour aan en garanderen een soepele scheerervaring.

Clean&Charge station

Clean&Charge-station

Enige Clean&Charge-station ter wereld met driestapsfunctionaliteit gebaseerd op alcohol. Het reinigt hygiënisch, laadt het apparaat op en smeert het, met één druk op de knop. De op alcohol gebaseerde reinigingsvloeistof verwijdert 99,9% van de bacteriën. Het Clean&Charge-station gebruiken is tot 10x hygiënischer dan afspoelen onder gewoon stromend water.

Triple Action Cutting System

Drievoudig scheersysteem

Twee scheerbladen en een geïntegreerde middentrimmer scheren steeds gladder. Samen snijden ze doeltreffend lange en korte haartjes bij elke beweging, bewezen op 3-dagenbaarden.

Eigenschappen

Scheren met/zonder snoer

Val nooit zonder stroom.

Automatic worldwide voltage adjustment

Automatische voltage-aanpassing

De intelligente stekker past zich automatisch aan 100-240 voltage aan, zodat je je Braun scheerapparaat wereldwijd op reis kunt gebruiken.

2x powerful rechargeable Ni-MH batteries

2x krachtige oplaadbare Ni-MH-batterijen.

Series 3 ProSkin scheerapparaten zijn oplaadbaar.

Features card 4 Series 3 ProSkin 3020s black

Looptijd/Oplaadtijd

Volledig opgeladen in 1 uur voor 45 minuten scheren. 5 minuten opladen is genoeg voor één scheerbeurt.

Features card 1 Series 3 ProSkin 3020s black

100% waterbestendig

De Braun Series 3 ProSkin is IPX7-gecertificeerd en kan zonder enig probleem worden ondergedompeld in water van 5 meter diep. Dat betekent dat je hem gewoon onder de kraan kunt afspoelen voor eenvoudig schoonmaken.

Charging LED

LED-display

Voor laag batterijniveau of batterijstatus.

Kleur

rood

Wat zit er in de doos

Clean&Charge Station for Series 3 ProSkin shavers

Clean&Charge-station

Cleaning cartridge

Reinigingsnavulling (1x)

Protective cap for Series 3 ProSkin shavers

Beschermkap

Cleaning brush

Reinigingsborsteltje

Smart plug

Smart plug

Onderhoud

Waarderingen & Beoordelingen

This area allows consumers like you to express their own opinions and comments. Braun does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here, nor endorses any opinions expressed within this section.

rating-staricon
(8)4.75/5

Wouter284

Jouw woonplaatsBelgië
rating-staricon

10 June, 2020

Degelijke en veelzijdige all-in-one trimmer

Deze all-in-one trimmer van Braun is een heel veelzijdig en degelijk apparaat. Je kan het toestel gebruiken om je hoofdhaar of baard te trimmen, maar ik heb het vooral gebruikt om neusharen en lichaamsharen (op been, borst, oksel etc.) te trimmen. Je kan eenvoudig de functie wijzigen door het opzetstuk te wisselen. Het trimmen gaat vlot, zonder irritaties. De batterij gaat een lange tijd mee. Een indicator waarschuwt wanneer de batterij bijna leeg is. Je kan het toestel ook in bad of onder de d

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Gert19

Jouw woonplaatsSchepdaal
rating-staricon

10 June, 2020

Super apparaat met veel mogelijkheden!

Dit scheerapparaat is echt een super toestel. Het is de eerste keer dat ik zo'n "all in one" scheerapparaat gebruik en kan het alleen maar aanraden. Door de vele opzetstukken is het super handig om verschillende delen van het lichaam glad te scheren of te trimmen. Zo kan je je baard trimmen, achteraf met hetzelfde toestel je neusharen wegscheren of je borst glad maken. De autosensing-motor past zichzelf aan aan de dikte van je baard. Gewoon geweldig toestel met zeer veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

yvesP

Jouw woonplaatsantwerpen
rating-staricon

3 June, 2020

Wat een Plezier!

Van zodra je de trimmer vast neemt en aanzet merk je het al: quasi professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs. Nu ik deze een aantal weken heb kunnen proberen vraag ik me af met wat voor rotzooi ik me vroeger heb proberen te scheren: uitslag, rode bultjes, stoppels die niet kort genoeg zijn, enz.Allemaal verleden tijd nu!baard, hoofdhaar, rug, schouders: met de verschillende opzetstukken is geen haar te stug voor dit beest van een trimmer!In tegenstelling tot mijn eerdere trimmers moet

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Stef1992

Jouw woonplaatsAntwerpen
rating-staricon

15 May, 2020

Topscheermachine

Zeer handig, degelijk en gebruiksvriendelijk apparaat. De batterij gaat lang mee, de vele kopstukken komen erg van pas. Ik heb persoonlijk nogal veel last van lange neusharen dus daarom is het handig dat ze ook hier een kopstuk voor voorzien.Als minpuntje zou ik willen vermelden dat het jammer is dat er geen soort houder voorzien wordt voor de vele kopstukken. Hierdoor is het opbergen van het product niet evident en moet je even zoeken naar het juiste kopstuk dat je wilt gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

LucaV

Jouw woonplaatsAntwerpen
rating-staricon

12 May, 2020

Handige full-body groomer

Deze alles-in-een trimmer/groomer werkt perfect. Erg gemakkelijk dat je met enkel het wisselen van een kop zowel kunt trimmen als groomen. Voor de trim-functie pas je gemakkelijk de stand aan zodat je zelf kunt bepalen op welke lengte er wordt getrimd. Ook erg handig dat het apparaat waterbestendig is, zodat het kan worden gebruikt in de douche en gemakkelijk is te reinigen onder de kraan.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|