Beheer cookies

Series 9 Pro 9460cc Wet & Dry Scheerapparaat Met 5-in-1 SmartCare Center En Lederen Reisetui, Zwart.

rating-staricon
(3)5 / 5
  • Series 9 Pro: Het beste scheerapparaat van Braun, met de nieuwe ProHead.
  • Efficiënt en zacht, of je nu een baard van 1, 3 of 7 dagen hebt: dit elektrische scheerapparaat voor mannen met onze unieke ProLift trimmer tilt dikke haartjes op en scheert ze.
  • Efficiënter¹ en zachter: de innovatieve ProLift-trimmer en de unieke Sonische technologie van Braun helpen om tot 10% sneller¹ te scheren, voor een zachte scheerbeurt.
  • 50% langere batterijduur met 's werelds eerste PowerCase: laad altijd en overal op met deze draagbare oplaadhoes voor scheerapparaten; de krachtige ingebouwde Li-ionbatterij laadt je scheerapparaat op voor tot wel 6 weken scheerplezier.
  • Gemaakt in Duitsland en ontworpen om 7 jaar lang mee te gaan: dit elektrische scheerapparaat is ook 100% waterbestendig en kan worden gebruikt met schuim, gel of zelfs onder de douche.
  • Met Braun 5-in-1 SmartCare Center: voor een scheerapparaat als nieuw met één druk op de knop.
Zoek detailhandelaren

Efficiënt en zacht bij elke beweging

Het maakt niet uit of het een baard van 1, 3 of 7 dagen is.

Het maakt niet uit of het een baard van 1, 3 of 7 dagen is.
De beste scheerbeurt van Braun, opnieuw uitgevonden.

De beste scheerbeurt van Braun, opnieuw uitgevonden

De nieuwe Series 9 Pro is ons meest geavanceerde scheerapparaat tot nu toe, met een innovatieve scheerkop met 5 scheerelementen. Bevat de nieuwe ProLift-trimmer die ontworpen is om lastige haartjes voorzichtig te scheren, ongeacht of het een baard van 1, 3 of 7 dagen betreft.

Zelfs voor volle baarden een gladde scheerbeurt

Zelfs voor volle baarden een gladde scheerbeurt

De uniek ontworpen Braun-folies scheren de haartjes tot onder de 0,05 mm en de AutoSense-technologie past het vermogen aan de dichtheid van je baard aan, voor een gladde scheerbeurt, zelfs voor volle baarden.

Efficiënter¹ en zachter

Efficiënter¹ en zachter

De ProLift-Trimmer en de unieke Sonische technologie van Braun helpen om tot 10% sneller¹ te scheren, voor een zachtere scheerbeurt in minder bewegingen.

Verfrissend

Verfrissend

De nieuwe Series 9 Pro is 100% waterbestendig, dus je kunt je scheren met scheerschuim, gel of zelfs onder de douche, voor een verfrissende scheerervaring.

Nauwkeurig scheren

Nauwkeurig scheren

De opnieuw ontworpen Precision Switch vergrendelt de scheerkop en stelt je in staat om lastig haar met gemak te grijpen – voor ongeëvenaarde precisie en controle.

Krachtige gebruikstijd

Krachtige gebruikstijd

De krachtige Li-ionbatterij gaat 60 minuten lang mee en wordt geleverd met een snelle oplaadoptie van 5 minuten.

Voor een scheerapparaat dat elke dag weer als nieuw is

Voor een scheerapparaat dat elke dag weer als nieuw is

Met één druk op de knop selecteert het 5-in-1 SmartCare Center op intelligente wijze het benodigde reinigingsprogramma, laadt het je scheerapparaat automatisch op, reinigt het hygiënisch, smeert en droogt het.

¹in vergelijking met de vorige Braun Series 9

Wat zit er in de doos

Series 9 Pro scheerapparaat

Series 9 Pro scheerapparaat

Lederen reisetui

Lederen reisetui

Clean&Charge-systeem Pro

Clean&Charge-systeem Pro

Reinigingsnavulling (1x)

Reinigingsnavulling (1x)

Smart plug

Smart plug

Reinigingsborsteltje

Reinigingsborsteltje

Onderhoud

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Clean & Charge-navullingen

Vind de juiste Clean & Charge-navulling

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(3)5/5

Arnor

Jouw woonplaatsJabbeke
rating-staricon

13 Oct, 2021

Goed scheer resultaat

Dit toestel heeft mij volledig kunnen overtuigen tijdens het testen. Mijn huid was na het scheren mooi glad en ik had geen last van huidirritatie. De batterij van dit toestel gaan ook voldoende lang mee en het opladen gaat vlug. Het toestel is eenvoudig schoon te maken. Ik kan dit toestel aan iedereen aanbevelen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

SimonC

Jouw woonplaatsTienen
rating-staricon

13 Oct, 2021

Top product

Dit product van Braun is volgens mij veel beter dan andere vergelijkbare scheerapparaten. Dit apparaat scheert vlot en zonder te haperen. Na het scheren voelt je huid super glad. Het meegeleverde reinigingsstation is geweldig om je scheerapparaat in top conditie te houden. Dit product is volgens mij een echte aanrader. Ook de extra trimmer is een zeer groot voordeel.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jouw woonplaatsOostende
rating-staricon

12 Oct, 2021

Super cool

Ik ken weinig van scheerapparaten en scheerde me vroeger met een scheermes maar gezien ik het beu was om me zot te betalen aan scheermesjes heb ik dit toestel gekocht. Ik ben volledig overtuigd over dit apparaat, het gaat veel vlotter en heeft je een veel betere scheerbeurt dan de vervelende mesjes waar je je mee kan kwetsen. De kop van dit toestel is zo beweeglijk dat er je nooit mee kan bezeren. Ik heb spijt dat ik het niet eerder had gekocht. Het toestel dat erbij hoort om het scheerapparaat schoon te maken is echt super, ik wist niet dat dit bestond maar ik was heel erg verbaasd over de kwaliteit. Ik ben alvast overtuigd nu jij nog :-}

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|