Vind het perfecte geschenk voor haar

Je weet dat ze er dol op zal zijn.

Meest doeltreffende epileer-en-scrubset.
Meest zachte epilator-en-gezichtsborstelset.
Meest zachte epilator-en-gezichtsborstelset.
Meest zachte epilator-en-Gillette Venus Swirl™.
Starterskit met epilator en gezichtsborstel.
Gezichtsbehandeling voor
een stralende huid.
Gezichtsbehandeling voor een stralende huid.
Gezichtsbehandeling voor een stralende huid.
Professionele haardroger die temperaturen actief aanpast.
Een stijltang die ook krullen doet.

Braun Silk-expert IPL Blijvende, zichtbare ontharing met de enige IPL die zich aan je huid aanpast

​​Trakteer jezelf op een blijvend zichtbare ontharing met de nieuwe Braun Silk-expert IPL. Zijn unieke SensoAdaptTM huidteint sensor past zich voortdurend aan je huid aan voor een veilige, doeltreffende en snelle behandeling. Het perfecte geschenk voor jezelf of je familie.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa
Het geschenk voor langdurige gladheid

Verwen jezelf met een huid die langer glad blijft. De Silk-épil 9 SkinSpa geeft een heerlijke schoonheidsbehandeling met het beste twee-in-één epileer- en scrubsysteem voor een huid die tot vier weken lang glad blijft.

Braun Face - Trakteer haar op een stralende huid

Doe jezelf een perfecte gezichtshuid cadeau met Braun Face. Het combineert op unieke wijze een gezichtsreinigingsborstel en een precieze epilator. Het was nog nooit zo makkelijk om jezelf op een stralende, gladde huid te trakteren of er elegant uit te zien.

Braun Satin Hair 5 Multistyler
Verras jezelf met onbeperkte stylingvrijheid

Met de Braun Satin Hair 5 Multistyler kan je zelf looks creëren zoals bij de kapper. Dankzij de flexibiliteit om gladde en rechte stijlen of natuurlijke krullen te creëren, zit je kapsel altijd in vorm en kan je je look veranderen zo vaak je wilt.

Braun SensoDryer
Creëer een ongeëvenaarde stijl

​Doe jezelf prachtig haar cadeau en neem superieure stylingexpertise in handen met de professionele SensoDryer van Braun. Deze haardroger maakt gebruik van intelligente sensortechnologie met prestaties op professioneel niveau waar gewone haardrogers niet aan kunnen tippen. Doe je styling thuis op een professionele manier - en beter dan ooit.