Je weet dat hij er dol op zal zijn.

Je weet dat hij er dol op zal zijn.

Werelds meest efficiënte scheerapparaten*. Uitzonderlijk zacht voor de huid
Je perfecte scheerbeurt. Onze meest innovatieve sonische technologie.
Maximale prestatie. Buitengewoon huidcomfort
Glad scheerresultaat, perfect huidcomfort. Sneller dan ooit tevoren.
Het eerste scheerapparaat ter wereld met actieve koelingstechnologie.
Werkt met schuim. Voor een onovertroffen glad resultaat.
Ultieme precisie, blijvend scherpe mesjes.
Scheren, trimmen en stylen - alles-in-één.

Wat mannen willen

Ze willen er op elke leeftijd goed uitzien en zich goed voelen. Op hun best zijn, zowel thuis als op het werk, op de universiteit of op school. Daarom staan er elk jaar elektrische scheerapparaten op de verlanglijstjes van miljoenen mannen over de hele wereld. Een scheerapparaat geef je aan iemand die je nauw aan het hart ligt, zoals je partner of zoon. Iemand van wie je weet dat hij er dol op zal zijn en er jaren plezier van zal hebben.

Wat onderscheidt de Braun scheerapparaten van andere?


Doeltreffendheid in één beweging.

Laten we beginnen met de scheerbeweging. De Braun scheerapparaten werken in lange, rechte lijnen, niet in cirkels. We vinden deze beweging intuïtiever, en zo moeten mannen niet twee maal over dezelfde plek gaan wat het risico op huidirritatie aanzienlijk vermindert.

Geavanceerde scheertechnologie


​Bij elk Braun scheerapparaat kies je voor geavanceerde scheertechnologie. En dan vooral bij de Series 9, het meest doeltreffende en comfortabele scheerapparaat ter wereld, zoals bewezen door een onafhankelijk testinstituut.*

Premiumtechnologie in Duitsland ontworpen, ontwikkeld en gemaakt.


Tot slot is Braun er heel trots op in Duitsland te kunnen ontwerpen en produceren, met uiterste aandacht voor detail. De Braun premiumscheerapparaten zijn gemaakt om minimaal 7 jaar mee te gaan, zodat hij er zeker duizenden scheerbeurten lang van zal kunnen genieten.

*Braun Series 9 in vergelijking met toonaangevende premium reeksproducten. Getest op 3-dagenbaarden / Details: www.braun.com/study-results