Beheer cookies

Silk-épil 5-610 Wet&Dry epilator met 4 extra’s incl. opzetstuk voor beginners.

rating-staricon
(8)4.38 / 5100% recommended
  • Zacht: Epilator voor dames en perfect voor beginners, met het nieuwe opzetstuk voor beginners.
  • Nauwkeurig: Micro-Grip-pincettechnologie (28 pincetten) voor het verwijderen van haar dat zo kort is als een korrel zand.
  • Gladde huid: Scheren, trimmen en epileren voor een langdurig gladde huid.
  • Minder pijn: Hoogfrequentie massageopzetstuk met pulserende actieve trillingen om het gevoel van pijn te verminderen.
  • Efficiënt: Past zich aan de rondingen van het lichaam aan voor een efficiënte epilatie, zelfs op lastige plekken als de knieën en oksels.

Braun Silk-épil 5

De perfecte epilator voor beginners

De perfecte epilator voor beginners
Extra zachte epilatie

Extra zachte epilatie

De Silk-épil 5 heeft een instelling voor zacht ontharen. Met de antislipgrip kun je in bad of onder de douche epileren, waardoor het een vrijwel pijnloze ervaring wordt bij regelmatig gebruik van water - ideaal voor vrouwen die nog niet eerder een epilator gebruikten.

Een zachte start

Een zachte start

Begin met epileren met een zachte ervaring. De Silk-épil 5 verwijdert het haar aan de wortel voor een wekenlang zachte huid, zonder een afspraak te hoeven maken.

Vlotte bewegingen

Vlotte bewegingen

Gebruik met gel/scheerschuim zodat het apparaat vlot over je huid glijdt. In warm water epileren ontspant en verzacht je huid en geeft je een nog zachtere ervaring.

Geen tussendagen meer

Geen tussendagen meer

Je hoeft nooit meer te wachten tot je lichaamsbeharing genoeg gegroeid is zodat het kan worden gewaxt. Micro-Grip-technologie verwijdert haar waar hars niet bij kan.

Gladde oksels

Gladde oksels

Draag je favoriete topje met het vertrouwen dat je oksels zacht en glad zullen zijn. Voor extra gevoelige plekken raden we aan de scheerkop in de set te gebruiken.

Hoogfrequentie massageopzetstuk

Hoogfrequentie massageopzetstuk

De nieuwe Silk-épil 5 wordt geleverd met een massageopzetstuk voor een comfortabele en zachte epilatie.

Scheer en trim

Scheer en trim

De scheerkop maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat, terwijl je met het trimmeropzetstuk je haar kunt trimmen als je dat wilt.

Wet & Dry

Wet & Dry

100% waterbestendig, zo kan je je in bad of onder de douche met de antislipgreep epileren. Als je regelmatig in water epileert, wordt het vrijwel pijnloos.

Twee snelheidsinstellingen

Twee snelheidsinstellingen

Deze heeft twee snelheidsinstellingen, snelheid één voor extra zachte epilatie, snelheid twee voor extra doeltreffende epilatie.

Wat zit er in de doos

Silk-épil 5 SensoSmart™ epilator

Silk-épil 5 SensoSmart™ epilator

Scheerhoofd voor Braun Silk-épil 5 SensoSmart™ 5/890 epilator

Scheerhoofd

Trimmeropzetstuk voor Braun Silk-épil 5 SensoSmart™ 5/890 epilator

Trimmeropzetstuk

Huidcontactopzetstuk voor Braun Silk-épil 5 SensoSmart™ 5/500 epilator

Huidcontactopzetstuk

Opzetstuk voor beginners voor Braun Silk-épil 5 SensoSmart™ 5/880 epilator

Opzetstuk voor beginners

Reinigingsborstel voor Braun

Reinigingsborsteltje

Smart plug voor Braun

Smart plug

Onderhoud

Vervangstukken

Vind vervangstukken

Gebruiksaanwijzing

Download gebruiksaanwijzing

Waarderingen & Beoordelingen

This area allows consumers like you to express their own opinions and comments. Braun does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here, nor endorses any opinions expressed within this section.

rating-staricon
(8)4.38/5

ZusterH

Jouw woonplaatsLeeuwarden
rating-staricon

12 June, 2020

Effectief en makkelijk in gebruik

Voor het eerst gebruik gemaakt van een epileer apparaat. Het is even wennen, maar het is zeer effectief! Met de verschillende opzetstukken kun je het op meerdere manieren gebruiken, zelf onder de douche. Het apparaat heeft verschillende standen, zodat je kunt kiezen wat voor jou het prettigst voelt. Ik zou dit product aanraden, het is makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Clossie

Jouw woonplaatsAmstelveen
rating-staricon

9 June, 2020

Onverwacht blij mee

Ik heb lange tijd geleden eens een epilady geprobeerd maar was toen niet zo tevreden en heb het snel opgegeven. Omdat ik scheren ook geen gemakkelijke optie vind ben ik het met dit apparaat tóch nog eens gaan uittesten en ik ben super verrast! Ik gebruik hem onder de douche en de eerste haal is vrij gevoelig maar daarna is het prima! Ook ben ik heel tevreden met het resultaat; gladder dan ik had verwacht en minder irritatie dan ik had durven hopen, zelfs met een gevoelige huid. Super blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Kimberlydr

Jouw woonplaatsSint-niklaas
rating-staricon

9 June, 2020

Zeer leuk toestel!

Ik ben zeer positief over dit apparaat. De verschillende koppen maken dat je verschillende dingen kan doen. Scheren en epileren. Het scheren gaat vlot en de kop doet wat het moet doen. Het epileren was voor mij wat wennen, het deed eerst toch wat pijn. Maar na wat doorzetten deed het minder pijn en de haartjes bleven langer weg. Het extra apparaat voor de bikinilijn is voor mij een echte topper! Zeer fijn en zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Annalies

Jouw woonplaatsWolvega
rating-staricon

9 July, 2020

Een apparaat wat ik zeker een ander zou aanraden!

Een apparaat met meerdere functies, geeft een goed resultaat en is ook nog pijnloos. Hiervoor had ik een verouderd epileerapparaat, die had de optie oksels ontharen niet. Het ontharen is vrijwel pijnloos, zeker als je er al ervaring mee hebt. Ben je nieuw, dan moet je er even 2 a 3x doorheen, daarna voel je het niet meer. De haartjes komen minder snel en niet tegelijk langzamer terug. Veel opties: scheren, trimmen en epileren. Lampje had wel iets feller gemogen. Kortom; een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Rilana213

Jouw woonplaatsBRESKENS
rating-staricon

20 June, 2020

Epileren zonder pijn

Epileert goed zonder pijn.Deze lady shaver heeft mij overtuigd dat je beter kan epileren dan scheren. De eerste keer was wat gevoelig maar door de speciale opzetstukjes valt de pijn echt mee zeker omdat je het onder de douche kan doen. Het is in het begin van wennen omdat het wat prikt maar al gauw ben je dit ook gewend. Dit apparaat heeft verschillende functies zodat je goed op iedere plek van je lichaam je haartjes kan verwijderen. Blij dat ik mocht testen. Een goed apparaat !

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|