Beheer cookies

Series 9 Pro 9476cc Wet & Dry Scheerapparaat Met 5-in-1 SmartCare Center En PowerCase, Chroom.

rating-staricon
(1)4 / 5
  • Series 9 Pro: Het beste scheerapparaat van Braun, met de nieuwe ProHead.
  • Efficiënt en zacht, of je nu een baard van 1, 3 of 7 dagen hebt: dit elektrische scheerapparaat voor mannen met onze unieke ProLift trimmer tilt dikke haartjes op en scheert ze.
  • Efficiënter¹ en zachter: de innovatieve ProLift-trimmer en de unieke Sonische technologie van Braun helpen om tot 10% sneller¹ te scheren, voor een zachte scheerbeurt.
  • Met Braun 5-in-1 SmartCare Center: voor een scheerapparaat als nieuw met één druk op de knop.
  • Gemaakt in Duitsland en ontworpen om 7 jaar lang mee te gaan: dit elektrische scheerapparaat is ook 100% waterbestendig en kan worden gebruikt met schuim, gel of zelfs onder de douche.
  • 50% langere batterijduur met 's werelds eerste PowerCase: laad altijd en overal op met deze draagbare oplaadhoes voor scheerapparaten; de krachtige ingebouwde Li-ionbatterij laadt je scheerapparaat op voor tot wel 6 weken scheerplezier.
Zoek detailhandelaren

Efficiënt en zacht bij elke beweging

Het maakt niet uit of het een baard van 1, 3 of 7 dagen is.

Het maakt niet uit of het een baard van 1, 3 of 7 dagen is.
De beste scheerbeurt van Braun, opnieuw uitgevonden.

De beste scheerbeurt van Braun, opnieuw uitgevonden

De nieuwe Series 9 Pro is ons meest geavanceerde scheerapparaat tot nu toe, met een innovatieve scheerkop met 5 scheerelementen. Bevat de nieuwe ProLift-trimmer die ontworpen is om lastige haartjes voorzichtig te scheren, ongeacht of het een baard van 1, 3 of 7 dagen betreft.

Zelfs voor volle baarden een gladde scheerbeurt

Zelfs voor volle baarden een gladde scheerbeurt

De uniek ontworpen Braun-folies scheren de haartjes tot onder de 0,05 mm en de AutoSense-technologie past het vermogen aan de dichtheid van je baard aan, voor een gladde scheerbeurt, zelfs voor volle baarden.

Efficiënter¹ en zachter

Efficiënter¹ en zachter

De ProLift-Trimmer en de unieke Sonische technologie van Braun helpen om tot 10% sneller¹ te scheren, voor een zachtere scheerbeurt in minder bewegingen.

Verfrissend

Verfrissend

De nieuwe Series 9 Pro is 100% waterbestendig, dus je kunt je scheren met scheerschuim, gel of zelfs onder de douche, voor een verfrissende scheerervaring.

Nauwkeurig scheren

Nauwkeurig scheren

De opnieuw ontworpen Precision Switch vergrendelt de scheerkop en stelt je in staat om lastig haar met gemak te grijpen – voor ongeëvenaarde precisie en controle.

50% langere batterijduur

50% langere batterijduur

Scheer altijd en overal met 's werelds eerste oplaadhoes voor scheerapparaten. Met de krachtige ingebouwde Li-ionbatterij kun je je tot wel 6 weken lang scheren zonder dat je een oplaadkabel nodig hebt.

Voor een scheerapparaat dat elke dag weer als nieuw is

Voor een scheerapparaat dat elke dag weer als nieuw is

Met één druk op de knop selecteert het 5-in-1 SmartCare Center op intelligente wijze het benodigde reinigingsprogramma, laadt het je scheerapparaat automatisch op, reinigt het hygiënisch, smeert en droogt het.

¹in vergelijking met de vorige Braun Series 9

Wat zit er in de doos

Series 9 Pro scheerapparaat

Series 9 Pro scheerapparaat

PowerCase

PowerCase

Clean&Charge-systeem Pro

Clean&Charge-systeem Pro

Reinigingsnavulling (1x)

Reinigingsnavulling (1x)

Smart plug

Smart plug

Reinigingsborsteltje

Reinigingsborsteltje

Onderhoud

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Clean & Charge-navullingen

Vind de juiste Clean & Charge-navulling

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(1)4/5

YoSch

Jouw woonplaatsMechelen
rating-staricon

12 Oct, 2021

Extreem gladde schedel met snufjes

Dit scheerapparaat van Braun is echt technologisch hoogstaand en een plezier om jezelf mee te scheren alsookgebruik te maken van de leuke snufjes die dit scheerapparaat biedt, dit zeker als iemand die van technologie houdt.Enkele voorbeelden zijn o.a. het kleine display op het apparaat waarop je enorm veel informatie meekrijgtzoals wanneer het mesje te vervangen, het te kuisen, het aantal minuten aan stroom dat overblijven, enzovoort.Verder is de oplaadcase ook top omdat je kan zien hoeveel batterij er overblijft alsook het kijkvenstertjewaardoor je de status kan zien van het apparaat zonder hem open te moeten doen. Andere pluspunten zijn de oplaadmogelijkheden zoals gewoon met het netsnoer op de stroom aansluiten,ofwel via de draadloze oplaadcase opladen of via het cleaning station. Ook is het zalig dat je hetapparaat grondig kan reinigen doordat je hem onder stromend warm water mag afspoelen want met een andertoestel dat ik had was dit niet de mogelijkheid en moest je hem grondig afborstelen. Een minpunt is dat je hem niet kan gebruiken als hij aangesloten is met het netsnoer maar dit kan opgelostworden door hem op tijd op te laden als je er aan denkt. Verder moet je hem ook wel hard aandrukken opje hoofd om de haartjes volledig weg te krijgen op sommige plaatsen (kruin, ...), althans bij mij.Conclusie, zoals net vermeld heb ik het toestel enkel gebruikt voor mijn hoofden niet voor mijn baard omdat deze enkel getrimd wordt. Het apparaat zeker wat hij moet doen, weliswaar weliets meer werk dan met mijn vorige tondeuse omdat ik meerdere keren over mijn hoofd moet gaan met dit apparaatmaar achteraf wordt je beloond met een enorm gladde schedel. Ik kreeg zelfs het gevoel alsof mijn hoofdhuidniet meer van mij was als ik erover wreef met mijn hand. Als je van een snufjes en van een enorm gladde huid houdt,dan is dit scheerapparaat zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|