Beheer cookies

Precisietrimmer PT5010 met 2 kammen en standaard

rating-staricon
(6)3.33 / 5

Braun Braun precisietrimmer PT5010. Het draait bij de perfecte look helemaal om precisie.Randen en contouren, precies zoals jij ze wilt.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

Precisietrimmer

Maakt scherpe lijnen en vormen met de extra smalle kop. Je kunt ook die lastig te bereiken plekjes trimmen, zoals onder je neus of kin.

5 mm kam

Trimt je gezichtshaar tot een lengte van precies 5 mm.

8 mm kam

Trimt je gezichtshaar tot een lengte van precies 8 mm.

Fully washable

Afspoelbare kop en kammen.

Je spoelt de kop en kammen eenvoudig onder stromend water af.

Eenvoudige bediening. Creëer de perfect verzorgde look.

Met de ergonomische vorm kun je de Braun precisietrimmer op intuïtieve en flexibele manier gebruiken. Geniet van de vrijheid om een brede waaier aan looks te creëren, precies zoals jij het wilt.

Inclusief batterij

De Braun precisietrimmer werkt op een gewone AAA-batterij. Er is er al een inbegrepen. Hiermee kun je tot 120 minuten trimmen.

Wat zit er in de doos

Braun precisietrimmer

Braun precisietrimmer

Kam van 5 mm voor Braun precisietrimmer

5mm kam

Kam van 8 mm voor Braun precisietrimmer

8mm kam

Beschermkap voor Braun precisietrimmer

Beschermkap

Trimmerstandaard voor Braun precisietrimmer

Trimmerstandaard

AAA-batterij voor Braun precisietrimmer

AAA-batterij

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

rating-staricon
(6)3.33/5

Boesje

Jouw woonplaatsUtrecht
rating-staricon

11 April, 2019

Deze trimmer werkt niet.

Lang naar zo'n soort trimmer gezocht en was blij dat ik er een, en van een gerenommeerd merk nog wel, vond. Helaas het werkt nog slechter dan die van de markt.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

GerjanT

Jouw woonplaatsEibergen
rating-staricon

5 Feb, 2018

Sterk in het kleine werk!

De Braun PT5010 heb ik als een gratis product ontvangen. Deze heb ik nu ruim 2 maanden in gebruik. Het apparaat is minder geschikt om je volle baard in zijn geheel te trimmen hiervoor is het apparaat te klein. De trimmer kun je goed inzetten om de baardlijnen bij te houden. De PT5010 heeft de vorm van een dikke stift, hierdoor houdt je de trimmer anders vast waardoor je juist wel goed in staat bent om precies te trimmen van bijvoorbeeld de randen van de baard. Bij kleine haartjes wil de trimmer soms wat trekken, dat is minder fijn. In de verpakking van de PT5010 zit ook een houder. Deze gebruik ik zelf niet, ik stop de trimmer in een beker waar ook de andere spullen voor de ochtend zitten. De trimmer wordt gevoed door een AAA-batterij deze heeft een ruime accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Michelb17

Jouw woonplaatsgroningen
rating-staricon

4 Feb, 2018

simpel maar doelgericht apparaat

ik heb dit apparaatje gratig gekregen om te testen. prima apparaat, doet gewoon wat het moet doen. klinkt wel alsof de batterijen leeg zijn maar blijft gewoon doorgaan. handige opzet stukjes om eea goed bij te kunnen werken en een houder om hem tussentijds te bewaren.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Sacha1982

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

14 Jan, 2018

Precisie trimmer

Ik heb deze pt5010 gratis mogen ontvangen om te testen. Ik vind het een handig scheerapparaat op klein formaat die je makkelijk kan gebruiken zodat je een echt precisie werk kan doen. Ook zijn er extra kammetjes. Het werkt op een batterijtje dus goede kwaliteit batterij verlengd de duur. Helaas alleen geen aparte opberg ruimte voor de kammetjes.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jeroen B

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

13 Jan, 2018

Ptima

Ik heb dit produkt gratis ontvangen om te testen. Handig apparaat en is redelijk robuust. Handig opzetstandaardje, al past ie daar wel maar op 1 manier in. Over het algemeen prima werkend, heeft alleen soms wat moeite met dikkere haren (wenkbrauwen). Verder handig en handzaam en gaat lang mee op een batterij.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|