Series X XT5100 Wet & Dry alles-in-één apparaat met 5 opzetstukken, zwart/zilver

  • Scheren, trimmen en randen bijwerken met één enkel apparaat: alles-in-één elektrisch scheerapparaat en baardtrimmer voor mannen. Gemakkelijk, snel en comfortabel bij elke beweging, zelfs op lastige plekken. Voor gezicht (1, 2, 3, 5 mm kammen) en lichaam (0 mm kammen).

  • 4D-Blade-technologie: één mes met 4 scheerelementen, bestaande uit 2 zijtrimmers en 2 centrale scheerzones, maakt 450 bewegingen per seconde. Scheert glad genoeg voor een geweldig resultaat, maar blijft zacht voor de huid.

  • Gebouwd om langer mee te gaan: deze trimmer en het roestvrijstalen 4D-Blade van het scheerapparaat blijven tot 6 maanden lang scherp.¹

  • Huidbescherming: deze trimmer en scheerapparaat beschikken over een SkinGuard-kam om je huid te beschermen, zelfs op gevoelige plekken – van borst, oksels of liesstreek tot gezicht, hals of wenkbrauwen.

  • Ontworpen voor precisie en controle: trim zowel omhoog als omlaag met de tweezijdige kam. Scheer veilig en manscape nat of droog dankzij het rubberen antisliphandvat.

Zoek verkopers

Series X.
Moeiteloze precisie voor jouw stijl.

Moeiteloze precisie voor jouw stijl
Gemakkelijk, snel en comfortabel – dankzij de 4D-Blade

Gemakkelijk, snel en comfortabel – dankzij de 4D-Blade

De innovatieve 4D-Blade heeft twee centrale scheerzones en twee zijtrimmers. De SkinGuard-kam beschermt de huid tegen het mes – voor een comfortabele scheerbeurt die glad genoeg is voor een geweldig resultaat maar zacht blijft voor de huid.

Zorg snel voor een gelijkmatige afwerking

Zorg snel voor een gelijkmatige afwerking

Trim zowel omhoog als omlaag met behulp van de tweezijdige kam. Deze gemakkelijke beweging betekent dat je snel en op jouw manier kunt trimmen.

Style gemakkelijk, maar met precisie

Style gemakkelijk, maar met precisie

Voeg precisie toe aan je stylingroutine dankzij het rubberen, slipvaste handvat en met de 4D-Blade. Maakt het vormgeven nauwkeurig en beheerst, en geeft je vertrouwen ongeacht je vaardigheidsniveau.

Gemakkelijk, snel en comfortabel bij elke beweging

Gemakkelijk, snel en comfortabel bij elke beweging

Wat je skill level ook is, geniet van een comfortabele scheerbeurt. Dit is te danken aan de volledig geactiveerde 4D-Blade die bestaat uit vier krachtige snijelementen, die 450 bewegingen per seconde maken.

Comfortabele lichaamsverzorging

Comfortabele lichaamsverzorging

Bevestig de SkinGuard voor de veilige verzorging van gevoelige plekken zoals je liesstreek, borst en oksels. De SkinGuard beschermt je huid voor een zachte scheerervaring, waardoor je huid gladder aanvoelt.

Beheersing op lastige plekken

Beheersing op lastige plekken

Behaal snelle en nauwkeurige resultaten met de flexibele Flex-kop, die zich aan je gezichtscontouren aanpast – vooral handig op lastige plekken. Scheer intuïtief: omhoog, omlaag, achteruit of vooruit.

Levensduur van 6 maanden

Levensduur van 6 maanden

De duurzame 4D-Blade is gebouwd om lang mee te gaan. Hij is gemaakt van 100% roestvrij staal en snijdt constant tot 6 maanden lang¹.

Volledig waterbestendig

Volledig waterbestendig

Je Series X kan worden gebruikt met schuim of gel, bij de wastafel of onder de douche. Maak hem gemakkelijk schoon onder stromend water volgens je eigen hygiënenormen.

Kies de gewenste lengte

Kies de gewenste lengte

Realiseer eenvoudig de gewenste lengte met de opzetkammen – beschikbaar in lengtes van 1, 2, 3 en 5 mm voor het gezicht en 0 mm (SkinGuard) voor het lichaam.

¹Op basis van twee gezichtsscheerbeurten per week, werkelijke resultaten kunnen uiteenlopen

Wat zit er in de doos

expand and collapse icon

Waarderingen & Beoordelingen