Te goed om niet te verklappen: De 8 beste aspecten van epileren.

De 8 beste dingen van epileren

1. Epileren biedt de langstdurende gladheid

Bij epilatie kun je tot wel 4 weken van een gladde huid genieten. Want wanneer je haartjes bij de wortel verwijdert, duurt het veel langer voordat ze weer teruggroeien dan wanneer je een zogenaamde oppervlaktemethode gebruikt, zoals scheren en ontharingscrèmes. En wanneer ze weer teruggroeien, zijn de haartjes zachter en dunner dan ervoor.

Tot 4 weken geen stoppels bij epileren

2. Epileren is efficiënter dan het harsen van korte haartjes

Door te epileren en waxen verwijder je haartjes bij de wortel, maar bij het waxen kunnen haartjes plat tegen de huid worden gedrukt, waardoor ze moeilijk op te tillen en te verwijderen zijn. De Silk-épil pincettechnologie verwijdert haar zo klein als een zandkorrel (0,5 mm). Geen tussendoordagen meer, geen gedoe meer.

Epileren is doeltreffender dan het waxen van korte haartjes

3. Epileren is mild

Met elke epileersessie wordt het ongemak dat je mogelijk de eerste keer voelde, minder. Daarom geven de Braun Silk-épil epilators je een nagenoeg pijnloze ervaring bij regelmatig gebruik.

Epileren is zacht

4. Met epileren groeit haar minder zichtbaar terug

Ten eerste, wanneer haartjes bij de wortel worden verwijderd, groeien deze terug met zachtere en fijnere haarpunten dan haartjes die met een scheermesje zijn geschoren. Daardoor voelen ze zachter en fijner aan. Aangezien het daarnaast ook zo is dat haartjes met verschillende snelheden teruggroeien, afhankelijk van de haargroeifase waarin ze zitten, blijft er na de eerste paar sessies ook minder haar over dat verwijderd moet worden.

Met epileren groeit haar minder zichtbaar terug

5. Epileren is niet alleen voor je benen

Silk-epil epilators zijn verkrijgbaar met verschillende hulpstukken, afhankelijk van het door jou gekozen model. De hulpstukken zijn speciaal ontworpen om je voor elk lichaamsdeel een superieur resultaat te geven.

Silk-épil epilators met meerdere hulpstukken

6. Epileren is geweldig voor de gevoelige huid

Epileren in bad is de nieuwe ontharingsoplossing voor moderne vrouwen overal. Het is perfect voor de gevoelige huid en voor degenen die nieuw zijn op het gebied van epileren. De pincetten op een epileerkop trekken niet direct aan de huid bij het ontharen, dus er is een minimaal effect op de huid. Epileren is een geweldige optie voor koude of droge seizoenen, wanneer dagelijkse ontharing je huid mogelijk irriteert.

Epileren is geweldig voor de gevoelige huid

7. Geschikt voor alle vrouwen, het hele jaar door

Met een epilator hebben alle vrouwen een langdurig haarvrije huid, wat hun huidskleur, teint of haarkleur ook is.

Epileren is geschikt voor alle vrouwen

8. Onmiddellijke resultaten waarop je kunt vertrouwen

Geen voorbereiding nodig zoals scheren of je haar terug laten groeien – je Braun epilator verwijdert haartjes zo kort als een zandkorrel (0,5 mm) en geeft je onmiddellijk een gladde huid tot wel 4 weken lang. Zo ben je op elk moment klaar om te vertrekken en overal naartoe te gaan.

Onmiddellijke resultaten bij epileren

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun Silk-épil epilatoren

Braun Silk-épil epilatoren

Voel je mooi met een onweerstaanbaar gladde huid tot 4 weken lang!

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Perfect gladde huid van top tot teen.

Beheer cookies