Lichaamsverzorging en ontharing over de hele wereld

Lichaamsverzorging en ontharing over de hele wereld

Lichaamsontharing is niet zomaar een trend die gevolgd word door een paar hippe trendsetters

Mannen wereldwijd hebben van het scheren van hun lichaamsbeharing of manscaping een natuurlijk onderdeel gemaakt van hun verzorgingsritueel. Maar - hoe, waar en waarom ze scheren is een caleidoscoop van nationale voorkeuren en lokale stijlen. Sommigen houden van een gladgeschoren borst, anderen verkiezen een nette liesstreek of getrimde oksels, kortom dit is een klassiek geval van ' 's Lands wijs, 's lands eer'!

Om je wat meer inzicht te bieden op het vlak van lichaamsverzorging internationaal,zijn hier wat feiten over lichaamsontharing bij mannen overal ter wereld. Wie weet ontdek je wel dat je diep vanbinnen een Italiaan of Fransman bent...!

Lichaamsverzorging en ontharing in Duitsland

Eigenlijk verdient de struise Duitser zijn naam niet echt - hij geeft de voorkeur aan glad en verzorgd boven harig en warrig, maar het rijmde zo mooi! De struise Duitser verkiest de gladgeschoren look boven een keurig getrimd lichaam. Zijn favoriet zijn zijn oksels, terwijl hij niet echt zijn benen scheert. Hij werkt zijn look graag af met een geschoren liesstreek en borstkas om zo het schoolvoorbeeld te zijn van hoe een Duitse man zich verzorgt.

Lichaamsverzorging en ontharing in Italië

De felle Italiaan geniet niet enkel van spaghetti en vino, maar hij trakteert zichzelf ook graag op een goede portie ontharing. Zijn favoriete doelwit is zijn borstkas - die heeft hij graag gladgeschoren om die zuurverdiende spieren te laten schitteren. Van tijd tot tijd scheert hij ook zijn oksels, liesstreek en benen voor de perfecte look van 'amore maggiore'.

Lichaamsverzorging en ontharing in Frankrijk

De zwierige Fransman verkiest zijn lichaamsbeharing net zoals het grasveld van zijn Normandische boerderij - netjes getrimd en goed verzorgd. Om te vermijden dat er okselhaar uitsteekt, is het belangrijkste gebied zijn oksels, die hij met grote zorg trimt. Om nog meer stijl uit te stralen, verzorgt hij ook zijn borstkas en liesstreek, maar hij houdt niet echt van geschoren benen - hij wil misschien niet dat zijn benen eruit zien als kikkerbilletjes?

Lichaamsverzorging en ontharing in Amerika

De opschepperige yankee is helemaal mee met de ontharingstrend en verzorgt zijn lichaam tot in de puntjes. Zijn belangrijkste doelwit is de liesstreek - wat was dat weer over bepaalde lichaamsdelen die er groter uitzien na het scheren?! Hij houdt er ook van om zijn oksels te trimmen en terwijl hij de voorkeur geeft aan een gladgeschoren borst om zo de 'All American' look te bereiken.

Lichaamsverzorging en ontharing in Engeland

De opgewekte Brit is niet alleen fan van wachtrijen en fish&chips, hij verzorgt ook zijn oksels goed. Hij heeft graag netjes verzorgde oksels en scheert zijn borst en liesstreek van tijd tot tijd. Benen schenen is echter niet iets wat de gemiddelde Brit doet - maar Mr. Beckham is dan ook niet de gemiddelde Brit...!

Lichaamsverzorging en ontharing in Spanje

De spectaculaire Spanjaard is een fan van een geschoren borstkas en gladde benen. Hij pronkt graag met zijn gladde Iberische gebruinde lichaam en verkiest dan ook een gladgeschoren look boven trimmen. Om de perfecte look voor fiesta en siesta af te ronden, scheert hij ook van tijd tot tijd zijn oksels en liesstreek en zijn nek, wenkbrauwen of hoofdhaar als hij er zin in heeft - de complete look voor een warmbloedige Don Juan!

Dit vind je vast ook leuk:

Professionele baardtrimmer

Professionele baardtrimmer

Professionele precisie en 100% controle

Beheer cookies