Hoe verzorg je je huid

Hoe verzorg je je huid

Schoonheidstips

Je stralende huid bezorgt je een nieuwe, zelfverzekerde look en zorgt dat je voorbereid bent op elke situatie: een schattige nieuwe bikini, met een minirok op de dansvloer of een prachtige kokerrok naar kantoor. Laat je inspireren om het beste uit je benen te halen.

Waarom moet ik epileren?

Het scrubben na het epileren helpt om het huidoppervlak te verfrissen door dode huidcellen te verwijderen waarbij een zachtere, nieuwe huid tevoorschijn komt. Het voorkomt ook verstopte haarzakjes en lelijk ingegroeide haartjes. Voor de beste scrubresultaten moet je de Braun Silk-épil SkinSpa - epilator en scrubborstel in één gebruiken. De scrubborstel verwijdert dode huidcellen bij 3.000 microtrillingen per minuut, waardoor de resultaten beter en gelijkmatiger zijn dan bij een handmatige scrub alleen.

Waarom moet ik epileren?

Tips om te zonnen

Krijg een natuurlijk gebruinde huid, gradueel en veilig, door je huid te beschermen met een zonnebescherming met een hoge beschermingsfactor. Speel wat vals met behulp van zelfbruiners. Kies een bodymelk met ingebouwde zelfbruiner en vermijd zo de streperige fouten van een slecht aangebrachte zelfbruiner. Zo wordt je huid zachtjes en langzaam bruiner en krijgt hij de hydratatie die nodig is voor een natuurlijke zongebruinde look. In de zomer is epileren beter dan waxen omdat het minder impact heeft op je huid, waardoor je je zongebruinde kleurtje niet van je mooie gladde benen haalt.

Tips om te zonnen

Tips om te hydrateren

Topvisagiste Patricia O'Neill zegt het volgende: 'Wanneer ik een fotoshoot doe, breng ik altijd een rijke bodymelk aan op de benen van het model. Het is de basis van een stralend gladde huid en geeft ze die ultraperfecte afwerking. En het voegt glans toe die wordt opgepikt door de belichting van de fotograaf of de zon.' Hydrateer je lichaam met een lichaamsolie. Breng hem aan binnen de 5 minuten nadat je uit de douche bent gestapt. De olie zal je lichaam niet enkel hydrateren, maar geeft je huid ook een prachtige gloed.

Tips om te hydrateren

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Het eerste all-in-one apparaat ter wereld

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Perfect gladde huid van top tot teen.

Beheer cookies