Zo voorkom je ingegroeide haartjes

Zo voorkom je ingegroeide haartjes

Scrub regelmatig om ingegroeide haartjes te voorkomen.

Probeer één keer per week te scrubben om ingegroeide haartjes te voorkomen - het helpt om dode huidcellen te verwijderen en ‘maakt de weg vrij’ zodat je haartjes kunnen groeien zoals dat zou moeten. Het beste is om 2 dagen voordat je je epileert te scrubben.

Wat is scrubben?

Scrubben is de term voor het verwijderen van dode huidcellen. Als je je dode huidcellen wegveegt, komt er een nieuwe en jeugdige huid tevoorschijn die onweerstaanbaar straalt.

Braun legt uit wat scrubben is

Zo voorkom je ingegroeide haartjes - de definitieve minigids

Let op: scrubben is geweldig voor je huid, maar in sommige gevallen is het beter om het uit te stellen, bijv. als je verbrand bent door de zon of open sneetjes of wonden hebt.

1. Maak je huid vochtig: Stap in de douche en maak je lichaam van top tot teen nat.

2. Cirkelvormige bewegingen: scrub je huid in zachte, cirkelvormige bewegingen. Begin met de onderkant van je voeten en werk naar boven toe.

3. Gebruik je favoriete product of scrub om te scrubben.

4. Scrub niet te hard; en als je een gevoelige plek scrubt, kun je het best een milder product of een zachtere borstel gebruiken.

5. Breng een hydraterende lotion aan als je uit de douche of het bad stapt.

6. Denk eraan: houd je huid vochtig.

Gebruik de Braun SkinSpa om te scrubben - hij werkt tot 6x beter dan met de hand.

De Braun SkinSpa gebruiken is een unieke, doeltreffende ervaring. De sonische scrubtechnologie levert meer dan 3.000 micro-vibraties per minuut om je huid te scrubben. Ideaal voor alle huidtypes en voorkeuren: Braun heeft 2 verschillende, speciaal ontworpen lichaamsborstels: diepe scrub en zachte scrub.

Braun diepe scrubborstel

Braun diepe scrubborstel

Deze borstel is zacht maar doeltreffend en heeft geavanceerde borstelharen met een unieke driehoekige vorm. Regelmatig gebruik zorgt ervoor dat er geen haar onder het huidoppervlak vast komt te zitten en maakt de huid zichtbaar mooier.

Braun zachte scrubborstel

Braun zachte scrubborstel

Deze borstel met hoge dichtheid met 10.000 fijne borstelharen verwijdert zachtjes de dode huidcellen en stimuleert het herstel van het huidoppervlak. Voor een onweerstaanbaar gladde en zachte huid waarvan je maar geen genoeg krijgt.

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Het eerste all-in-one apparaat ter wereld

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Perfect gladde huid van top tot teen.

Beheer cookies