Zo krijg je snel een stralende huid.

Zo krijg je snel een stralende huid

Daarom wil je een gezichtsapparaat.

Deze wijziging in je beautyroutine is zo eenvoudig en leidt tot verbluffende resultaten: je hebt maar 1 minuut nodig om je wangen, T-zone en kin te reinigen. De gezichtsborstel past perfect in je dagelijkse beautyroutine, want je kunt hem ook onder de douche gebruiken.

Daarom wil je een gezichtsapparaat.

Tot 6 x beter dan handmatig reinigen.¹

Veel factoren (zoals make-up, natuurlijke afscheiding, huidcelregeneratie, enz.) kunnen bijdragen aan een vuile huid en kunnen de frisse uitstraling van de huid beïnvloeden. Grondige reiniging verwijdert make-up en onzuiverheden voor een stralendere huid.

De Braun gezichtsborstel is tot 6 x beter dan handmatig reinigen.*

Hier ontdek je hoe het werkt.

Met hun duizenden micro-touches en fijne borstelharen zorgen onze gezichtsborstels voor een reiniging tot diep in de poriën. Met hun sonische technologie helpen de gezichtsborstels dagelijks vuil, olie en make-up te verwijderen die je poriën kunnen verstoppen. Het resultaat is een reiniging tot 6x beter dan met de hand (bij gebruik van de reinigingsborstel voor de normale huid).

Hier ontdek je hoe het werkt.

Bereid je huid voor op een betere productabsorptie.

Wanneer je de Braun reinigingsborstel voor het gezicht gebruikt, krijg je een reiniging tot diep in de poriën en wordt je huid voorbereid op een betere hydratering: je huid kan tot 30% meer ingrediënten opnemen in vergelijking met een huid die niet gereinigd is.

Bereid je huid voor op een betere productabsorptie.

Deze set borstels is alles wat je nodig hebt voor een stralende huid.

Er zijn geweldige dingen die je kunt doen om je huid te helpen aan een fantastisch gevoel en een natuurlijke uitstraling. Braun heeft een volledige beautyset voor het gezicht gecreëerd om aan al je huidbehoeften te voldoen: Scrubborstel, borstel voor de extra gevoelige huid, borstel voor de normale huid, beautyspons en het nieuwe revitaliserende kussen.

Braun Face vervangingsborstels
Deze set borstels is alles wat je nodig hebt voor een stralende huid.

¹afhankelijk van de soort borstel

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Het eerste all-in-one apparaat ter wereld

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Perfect gladde huid van top tot teen.

Beheer cookies