Zo verwijder je gezichtshaar

Zo verwijder je gezichtshaar

Gezichtshaar is letterlijk een prominent probleem.

Ons gezicht is waar iedereen het eerst naar kijkt als ze ons zien. En de meesten van ons willen dat de wereld ons zonder gezichtshaar ziet. Geen wonder dat er ontelbare methoden bestaan om het te verwijderen: epilatie, pincetten, wax, suiker, draad, verbranding, scheren of bleken, crèmes, lasers, IPL, elektrolyse of make-up. Methoden voor ontharen aan de oppervlakte als scheren zijn snel en gemakkelijk, maar stoppels groeien snel terug. Methoden voor ontharing bij de wortel als wax en epilatie bieden langdurige resultaten, maar waxen is rommelig en moeilijk thuis te doen, en epilators zijn gemakkelijk te gebruiken maar vaak te groot - niet gemakkelijk als je jezelf snel even wilt bijwerken. Dus wat nu?

1. Reinig je gezicht altijd voordat je je onthaart zodat je je poriën niet verstopt

Reinig je gezicht altijd voordat je je onthaart zodat je je poriën niet verstopt

2. Tips voor het kiezen van de juiste methode.

Scheren
Het verwijdert haartjes voor een gladde huid, maar het resultaat houdt maar 1-2 dagen aan. Dat betekent dat je het voortdurend moet bijwerken, vooral als de stoppels teruggroeien.
Tip: scheer met de haargroeirichting mee om irritatie te voorkomen

Waxen
Het resultaat blijft lang zichtbaar (tot wel 4 weken!) maar je haar moet minstens 0,5 mm lang zijn om het met de waxmethode te kunnen uittrekken. Helaas moet je je haar dus enkele weken laten groeien om het weer te kunnen waxen.
Tip: zorg er de eerste keer voor dat je de wax test voordat je deze op een groot deel van je gezicht aanbrengt.

Epileren
Het verwijdert haar bij de wortel en het resultaat ervan is ook langdurig (net als bij wax tot 4 weken), en bovendien hoef je hierbij niet zo lang te wachten op teruggroeiend haar! Je kunt epileren als de haartjes korter zijn - 0,02 mm! Bovendien is het sneller dan pincetten.
Tip: je huid bij het epileren strak voor een comfortabelere ervaring.

Trimmen
Bij trimmen verwijder je haar boven het oppervlak door het te knippen. Het is dus ideaal als je je even wilt bijwerken en geweldig om je wenkbrauwen in model te brengen voor een perfecte boog.
Tip: niet iedereen werd geboren met weelderig dikke wenkbrauwen! Creëer de perfecte vorm en vul deze met make-up op om je look af te maken.

3. Onze aanbeveling: Absolute controle en precieze gezichtsepilatie met de Braun FaceSpa.

Zijn precisiekop is sneller dan pincetten, gemakkelijker te gebruiken dan wax en grijpt kortere haartjes dan wax - tot 0,02 mm. Geweldig voor: het ontharen van delicate plekken als de kin, de bovenlip en het voorhoofd of het bijwerken tussen je wenkbrauwen.

Onze aanbeveling:

Zo maak je een einde aan gezichtshaar -voor een gladde huid tot 4 weken lang.

Monowenkbrauw:
Onthaar tegen de haargroeirichting in. Dankzij de automatische rotering van Braun doe je dit gemakkelijk in een vlotte, opwaartse beweging. Verander van hand of rotering voor gemakkelijke aanpassingen.

Gezichtsdelen: Bovenlip
Ga langzaam in een vlotte beweging over de bovenlip.

Gezichtsdelen: bakkebaarden en babyhaar, andere delen
Trim het haar eerst, want het verwijderen van langere haartjes is pijnlijker.

Zo maak je een einde aan gezichtshaar - voor een gladde huid tot 4 weken lang.

Sneller en doeltreffend – Beter dan pincetten

Met zijn 12.000 plukbewegingen per minuut is hij veel grondiger en aanzienlijk sneller dan een manueel pincet. Hij grijpt haartjes 4x korter dan wax. En het beste van alles: omdat hij het haar bij de wortel verwijdert, heb je tot 4 weken lang een haarvrije, gladde, mooie huid.

Sneller en doeltreffend - Beter dan pincetten

Dit vind je vast ook leuk:

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Het eerste all-in-one apparaat ter wereld

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Perfect gladde huid van top tot teen.

Beheer cookies