Silk-expert Pro 5 PL5154 IPL met 3 extra’s: precisiehoofd, Venus scheermesje, zacht etui

  • 1 jaar lang een gladde huid. Zichtbaar resultaat in slechts 3 weken.¹

  • Optimaal vermogen voor elk lichaamsdeel met SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)-salontechnologie die zich automatisch en voortdurend aan uw huidtint aanpast.

  • De snelste IPL van Braun voor minder gemiste plekken. Flitst tot 125 keer per minuut voor een moeiteloze behandeling en betere huiddekking.

  • Zacht voor de huid dankzij 2 standen voor de gevoelige huid die de lichtintensiteit verminderen voor een zachtere behandeling op gevoelige plekken zoals het gezicht, de oksels of de bikinilijn.

  • Meerdere hoofden voor behandeling van top tot teen. Standaardhoofd voor oksels en onderbenen en een precisiehoofd voor gezicht en bikinilijn.

  • Registreer je product en krijg 5 jaar garantie.

Zoek verkopers

Silk-expert Pro 5

1 jaar lang een gladde huid vanuit huis¹

van top tot teen.

Braun Silk-expert Pro 5
SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

De huidtint varieert over het hele lichaam, dus de SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)-sensor (met uv-filter) leest voortdurend je huid en past de kracht van elke flits automatisch aan je verschillende lichaamsdelen aan.

Zichtbare resultaten tot 6 maanden lang

Zichtbaar resultaat in slechts 3 weken¹

Waar je 1 jaar lang van kunt genieten.¹ Gebruik het apparaat 3 weken lang één keer per week om de eerste resultaten te zien.

Krachtig en zacht

Krachtig en zacht

Dankzij de SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)-technologie en de ingebouwde uv-filter geniet je thuis van een comfortabele en vrijwel pijnloze IPL-sessie.

Nauwkeurig en grondig van top tot teen

Nauwkeurig en grondig van top tot teen

Deze IPL heeft precisieopzetstukken voor kleinere, gevoelige zones zoals het gezicht en de schaamstreek, (inclusief venusheuvel, buitenste schaamlippen, perineum en rond de anus) en een standaardopzetstuk voor de oksels.

Gladde huid, zelfs op gevoelige plekken

Gladde huid, zelfs op gevoelige plekken

Met één druk op de knop passen 2 standen voor de gevoelige huid de lichtintensiteit aan voor een langdurig gladde huid, zelfs op gevoelige en delicate plekken. Ook ideaal voor nieuwe gebruikers.

Minder gemiste plekken

Minder gemiste plekken

De Silk-expert Pro 5 is het snelste Braun IPL-apparaat op de markt en flitst om de 0,5 seconde. De voortdurende, snelle flitsen zorgen voor moeiteloos glijden en minder gemiste plekken.

10 intensiteitsniveaus

10 intensiteitsniveaus

Met 10 intensiteitsniveaus detecteert de SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) zelfs de kleinste huidtintvariaties op je hele lichaam. Dit geeft je de perfecte vermogensbalans voor langdurige resultaten vanuit huis.

Gebouwd om lang mee te gaan

Gebouwd om lang mee te gaan¹

De Silk-expert Pro 5 heeft 400.000 flitsen die een equivalent van 22 jaar volledige lichaamsbehandelingen leveren³.

Ontdek of IPL geschikt is voor jou

Ontdek of IPL geschikt is voor jou

Braun IPL is geschikt voor een heleboel huidtinten, van lichte tot middelmatig donkere huidtinten, met haar dat varieert van natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart. De IPL-technologie is het minst geschikt voor heel blond, rood, grijs of wit haar, omdat het minder melanine bevat om het licht te absorberen.

¹Bij volgen behandelschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.
²Gedeelde technologie met Cyden.
³Dit is geen garantie voor de levensduur van het apparaat.

Wat zit er in de doos

expand and collapse icon

Waarderingen & Beoordelingen

Beheer cookies