Beheer cookies

Series 8 8410s Wet & Dry Scheerapparaat Met Oplaadstandaard En Reisetui, Zwart.

  • Welkom bij het volgende scheerniveau met de Braun Series 8: een elektrisch scheerapparaat voor mannen voor een efficiënte, maar zachte scheerbeurt.
  • Helpt meer haartjes te pakken: dit scheerapparaat maakt gebruik van de unieke sonische technologie van Braun met 10.000 micro-vibraties, waardoor het mes ook zachtjes over de huid glijdt.
  • Gladheid van een hoger niveau, zelfs op lastige plekken: dit elektrische scheerapparaat heeft een 40° flexibele kop en zwevende mesjes, die zich automatisch aanpassen aan de gezichtscontouren voor gladheid en zachtheid voor de huid in elk gezichtsgebied.
  • Krachtige batterij: de Li-ionbatterij van het scheerapparaat garandeert een batterijduur van 1 uur. Beschikt ook over een snelle oplaadoptie van 5 minuten voor last-minute-scheerbeurten.
  • Gemaakt in Duitsland: dit elektrische scheerapparaat voor mannen is ook 100% waterbestendig en kan worden gebruikt met schuim, gel of zelfs onder de douche.
Zoek detailhandelaren

Efficiënt bij elke beweging. Zacht voor de huid.

Efficiënt bij elke beweging. Zacht voor de huid.
Welkom bij het volgende scheerniveau

Welkom bij het volgende scheerniveau

Met de Braun Series 8 hoef je niet te kiezen tussen een gladde scheerbeurt en een zachte huid. De innovatieve Sonische technologie, met 10.000 micro-vibraties, helpt om meer haartjes te grijpen en glijdt tegelijkertijd zachtjes over de huid.

Overal dicht op de huid

Overal dicht op de huid

De compacte, 40° flexibele scheerkop past zich nauw aan je gezichtscontouren aan en zorgt voor een zachte, gladde scheerbeurt tot 0,05 mm, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

Krachtige maar zachte scheerbeurt, zelfs voor volle baarden

Krachtige maar zachte scheerbeurt, zelfs voor volle baarden

De unieke sonische technologie van Braun maakt gebruik van 10.000 sonische trillingen om meer haartjes zachtjes te pakken bij elke beweging. De AutoSense-technologie zorgt voor een efficiënte scheerbeurt voor zelfs de volste baarden.

Nauwkeurig scheren en trimmen

Nauwkeurig scheren en trimmen

Gebruik een precisietrimmer om lange haartjes te trimmen. De Precision Switch vergrendelt het scheerhoofd en stelt je in staat om eenvoudig lastige haartjes te grijpen – voor ongeëvenaarde precisie en controle.

Past zich aan je baardtype aan

Past zich aan je baardtype aan

De AutoSense-technologie van het scheerapparaat leest je baard en levert extra kracht waar dat nodig is, waardoor zelfs de volste baard een krachtige scheerbeurt krijgt.

Verfrissende ervaring

Verfrissende ervaring

100% waterbestendig: gebruik je Series 8 met schuim, gel of zelfs onder de douche voor een zachte en verfrissende scheerervaring.

Krachtige gebruikstijd

Krachtige gebruikstijd

De krachtige Li-ionbatterij gaat 60 minuten lang mee en wordt geleverd met een snelle oplaadoptie van 5 minuten.

Wat zit er in de doos

Series 8 scheerapparaat

Series 8 scheerapparaat

Reisetui van hard materiaal

Reisetui van hard materiaal

Oplaadstandaard

Oplaadstandaard

Smart plug

Smart plug

Reinigingsborsteltje

Reinigingsborsteltje

Onderhoud

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.