Beheer cookies

Zo zorg je voor
je scheer-apparaat

Braun scheerapparaat

Lees stap voor stap de handleiding van Braun en ontdek hoe je je scheerapparaat moet verzorgen met Braun Clean and Renew. Ontdek hoe je het zelf professioneel kan reinigen!

1. Professioneel reinigen
Een scheerapparaat als nieuw met één druk op de knop

Sommige Braun Series modellen hebben een Clean&Charge reinigingsapparaat.
Je drukt gewoon op een knop en het reinigt, droogt en laadt je scheerapparaat automatisch op. Zo eenvoudig en zo hygiënisch.

Braun Clean&Charge-station

2. Handmatig reinigen
Afspoelen onder stromend warm water

Bijna elk Braun scheerapparaat kan snel en eenvoudig onder stromend warm water afgespoeld worden.
Het reinigingseffect kan zelfs nog beter worden wanneer je wat vloeibare zeep gebruikt. En nog een tip: voor een optimaal onderhoud van je scheerapparaat kan je zo nu en dan een beetje olie op het messenblok druppelen.

Afspoelen onder water
Cleaning brush

Schoonmaken met de borstel

Nadat je het scheerhoofd verwijderd hebt, kan je het messenblok eenvoudig met het borsteltje schoonmaken. Als je klaar bent, zet het scheerapparaat dan twee of drie seconden aan. Let op: maak het scheerblad nooit met het borsteltje schoon.

Cleaning spray

Reinigen met de reinigingsvloeistof

De reinigingsvloeistof helpt je scheerapparaat grondig schoon te maken en verwijdert alle talgsporen. Nadat je beide snijelementen besproeid hebt, kan je eenvoudig de vochtige resten verwijderen.

3. Onderhoud
Vervang alle snijelementen om de 18 maanden zodat ze 100% werken

Na 18 maanden heb je evenveel haartjes geschoren als dat er grassprieten op een voetbalveld staan!
Dan is het dus zeker hoog tijd om de snijelementen van je scheerapparaat te vervangen zodat ze opnieuw 100% werken. Aangezien het scheerblad en messenblok als de twee delen van een schaar werken, is het onvermijdelijk dat ze na zoveel werk verslijten.

Braun scheerapparaat Snijelementen

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun Series 9

Ontdek Braun Series 9

’s Werelds meest efficiënte scheerapparaat. Uitzonderlijk mild.¹ Gecoat met titanium. ¹Getest op 3-dagenbaarden in vergelijking met toonaangevende premium reeksproducten. / Details: www.braun.com/study-results

Replacement Parts

Braun vervangende onderdelen

Krijg 100% prestatie terug van uw scheerapaaraat.