Beheer cookies

Trim, scheer of beide - wat is de beste scheermethode voor het gezicht?

Zwarte achtergrond

Met het Braun scheer- en styling-assortiment word je aardig verwend.

Of je nu voor een getrimde baard wilt gaan, of een gladgeschoren resultaat, kies gewoon de ontharingsmethode die bij je past.

Gladgeschoren

Met deze methode krijg je een soepele scheerbeurt, wat de snelste manier is om er elke dag goed verzorgd uit te zien. Het draait hier even niet om gezichtshaar of stijl, maar meer om een grondige, gladde scheerbeurt waardoor je huid fris en comfortabel aanvoelt. Braun biedt een brede waaier aan scheerapparaten, van de beste prestaties met Series 7, tot ons mobiele apparaat, handig en gemakkelijk voor op reis. Er zijn ook speciale apparaten verkrijgbaar voor nieuwe scheerervaringen met CoolTec en WaterFlex scheerapparaten. Wat je ook zoekt, de Braun scheerapparaten hebben het voor je.

Series scheerapparaten van Braun in gebruik

Het Braun Series 9 scheerapparaat

Het juiste scheerapparaat voor Jouw perfecte reinig scheerbeurt.

Braun Series 9 scheerapparaat

Trimmen

Een baard hebben is een groeiende trend! Om te zien wat het beste bij jou past, kijk je op onze pagina "Gezichtsvormen", waar je zeker inspiratie zult vinden. Of je nu je baard wilt onderhouden, of een baard wilt laten groeien, je moet hem uiteindelijk trimmen en je hebt daarvoor gereedschap nodig dat de klus aankan. We hebben de Baardtrimmers ontwikkeld om de ultieme precisie te leveren. Ze zullen je allemaal de look geven die je zoekt.

Braun baardtrimmers in actie

Braun baardtrimmers

De juiste trimmer voor jouw perfect gestylde look.

Braun baardtrimmer

Trimmen en scheren

Als je je al een poosje niet hebt geschoren, is het wellicht verstandig eerst te trimmen. Dit zal je nadien een soepelere scheerbeurt geven. Voor deze klus raden wij je aan de Braun multi groomer te gebruiken voor het trimgedeelte en daarna een Braun scheerapparaat.

Trimmen met de Braun multi groomer

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Electric Shavers teaser

Braun elektrische scheerapparaten

Vind je elektrische scheerapparaat van Braun.

Braun Series 9

Ontdek Braun Series 9

’s Werelds meest efficiënte scheerapparaat. Uitzonderlijk mild.¹ Gecoat met titanium. ¹Getest op 3-dagenbaarden in vergelijking met toonaangevende premium reeksproducten. / Details: www.braun.com/study-results