Trendy baardje, Wikibeardia Top 5

Trendy baardje: Wikibeardia Top 5

Creëer je eigen stijl lanceert Wikibeardia, de ultieme stijlgids voor gezichtsbeharing.

David Glover geeft zijn vijf favoriete Wikibeardia-looks voor de lente - en laat ons zien hoe je ze creëert.

Hollywood

Deze snor past goed bij Brendan omdat hij een eerder kleine mond heeft. Doordat de snor breed over de bovenlip groeit, is zijn gezichtsvorm beter in proportie. Met een schaduw op de wangen en onderlip worden zijn kin en kaaklijn beter geaccentueerd en krachtiger.

Creëer de look

Terwijl de snor mooi dicht mag groeien, hou je de wangen, kin en hals op stoppellengte. Scheer dan van bovenaf de lijnen van de snor die voorbij de mondhoeken komen. Trim rechte lijnen boven de bovenlip om de vorm af te werken.

Creëer je eigen stijl lanceert Wikibeardia: Hollywood

Jagerslook

Ook al ziet de baard van Derek er erg ruw en onverzorgd uit, toch werd hij zorgvuldig onder handen genomen om er zo uit te zien. Door de lengte van de snor op de wangen en de ongedefinieerde contouren onder zijn kaaklijn wordt de look ruiger, maar de gedefinieerde contouren rond de mond en de kin verklappen dat er aandacht werd besteed aan de details.

Creëer de look

Laat een volle baard groeien. Scheer van bovenaf, maak keurige lijnen bovenaan de wangen en de snor. Trim daarna onder de snor, langs de bovenlip naar de mondhoeken. Scheer onder de bovenlip van de mondhoek naar het midden en dan naar beneden naar de kin. Herhaal dit aan beide zijden en laat een centraal streepje van de lip naar de kin.

Creëer je eigen stijl lanceert Wikibeardia: Jagerslook

Ducktail

Dit is een erg coole look. Het werkt goed omdat Reginald weinig haargroei heeft op zijn wangen en rond zijn mond, maar meer op zijn kaaklijn. Daarom kan hij zijn baard geleidelijk langer laten groeien op zijn kin, waar alles samenkomt in een ducktail puntje.

Creëer de look

Laat een volle baard groeien (dit kan enkele weken duren). Trim je wangen en boven- en onderlip op stoppellengte. Hou het kinhaar zo lang mogelijk, trim de snor rond de kaaklijn, waarbij je van kort tot lang gaat bij de kin. Scheer tot slot onder de kaaklijn en de hals.

Creëer je eigen stijl lanceert Wikibeardia: Ducktail

Vuile baard

Pavel heeft een zorgvuldig afgelijnde baard rond zijn bovenlip zodat hij zijn vollere lippen en langwerpig gezicht niet te veel accentueert. Het effect is opvallend en mooi, en zijn dreadlocks krijgen een stoer kantje.

Creëer de look

Laat je stoppels een aantal dagen tot een volle baard groeien. Scheer de halslijn onder de kaak netjes. Scheer dan een concave lijn aan beide zijden van de bovenlip, die loopt van het midden, onder je neus tot aan je mondhoeken. Bij de volgende stap scheer je een strakke lijn van de uiteinden van de snor, over de wangen en naar de binnenzijde van de bakkebaarden. Tot slot scheer je rond je mond, rond de boven- en onderlip, waarbij er een middenstreepje overblijft dat van de onderlip naar de kin loopt.

Creëer je eigen stijl lanceert Wikibeardia: Vuile baard

Hollywood Mo

Dit is de statement snor, die weer erg populair is geworden door de hipstercultuur. Hij verwijst naar het beeld van de man op het einde van de 19e eeuw en wat snorwax is perfect om die lange uiteinden perfect in vorm te houden.

Creëer de look

Dit is de statement snor, die weer erg populair is geworden door de hipstercultuur. Hij verwijst naar het beeld van de man op het einde van de 19e eeuw en wat snorwax is perfect om die lange uiteinden perfect in vorm te houden..

Shave your style launches Wikibeardia: Hollywood Mo

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Professionele baardtrimmer

Professionele baardtrimmer

Professionele precisie en 100% controle

Beheer cookies