5 redenen om te scrubben
5 redenen om te scrubben

5 redenen om te scrubben

Beperkt ingegroeide haartjes

Door het verwijderen van droge en dode huid is scrubben is de beste behandeling om ingegroeide haartjes te vermijden, omdat het 'de weg vrijmaakt' voor de haartjes om correct terug te groeien.

Herstelt de natuurlijke gloed van de huid met de Braun Silk-épil SkinSpa scrubborstel

Herstelt de natuurlijke gloed van de huid

Scrubben maakt een nieuwe laag huidcellen vrij op het huidoppervlak. Door deze nieuwe cellen wordt het huidoppervlak gelijker en gladder en wordt de natuurlijke gloed zichtbaar. De Silk-épil SkinSpa werkt 4x beter dan een handmatige scrub alleen, waardoor de huid er zichtbaar beter uitziet.

Het effect van een scrubbeurt met een Braun Silk-épil SkinSpa epilator.

Geeft je een zachtheid die je wilt blijven voelen

Zodra je het effect hebt gevoeld van een scrubbeurt met de Silk-épil SkinSpa op je huid, wil je die sensatie nooit meer missen. 93% van de vrouwen die het heeft uitgetest was weg van de gladheid van hun huid.*

Scrubben met het Silk-épil SkinSpa epilator van Braun.

Een zachte en ontspannende micromassage

Tijdens het scrubben met de Silk-épil SkinSpa zal je de aangename sensatie ervaren van 3.000 microtrillingen per minuut en de meer dan 10.000 fijne borstelharen die je huid masseren.

Het Braun Silk-épil SkinSpa epilator bereidt de huid voor op hydratatie

Bereidt de huid voor op hydratatie

Dankzij scrubben kan je huid beter de herstellende of hydraterende lotions opnemen. Zorg er dus altijd voor dat je na het scrubben een lotion aanbrengt die bij je huidtype past om het effect van een mooie huid te optimaliseren.

Probeer voor geweldige scrubresultaten het beste 3-in-1 epileer- en scrubsysteem.