Beheer cookies

Hoe trim je je liesstreek

Hoe trim je je liesstreek

Met de veelzijdige body groomer krijg je elke body-look die je maar wilt.

Je hebt wellicht je borst of oksels al een keer geschoren, maar hoe zit het met ‘daar beneden’? De body groomer geeft je ‘daar beneden’ snel een opgeruimde look. Een frisse stijl daar beneden is tegenwoordig niet meer alleen iets voor vrouwen, dus: aan de slag!

Stap 1

Gebruik eerst de body groomer aangedreven trimmer voor het op juiste lengte scheren van je schaamhaar. Zo ziet je schaamstreek er niet alleen frisser uit, maar kun je later ook eenvoudig die delen gladscheren waar je die perfect gladde look wilt hebben. En wees niet bang van dit soort genitale ontharing; met de body groomer kam voor gevoelige zones zijn zelfs die meest delicate zones in veilige handen!

Trim je schaamhaar met de Braun body groomer

Stap 2

Neem nu een warme douche om het haar zachter te maken en de poriën te openen. Breng wat scheerschuim aan voor de gevoelige huid. Met de geïntegreerde Gillette Fusion mesjes voor een supergladde en veilige scheerbeurt, zijn er geen beperkingen meer voor de verwijdering van schaamhaar - ongeacht welke delen je gladgeschoren wilt hebben. Trek de huid strak en gebruik korte, lichte bewegingen.

Braun body groomer met Gillette Fusion mesjes

Stap 3

Om je schaamstreek er netjes én sexy te laten uitzien, is het een goed plan om het haar op je onderbuik weg te halen. Daarnaast is het ook een goede manier om je buik er beter en gedefinieerder uit te laten zien, dus probeer deze stijl ook een keer. Gebruik de body groomer om dit gebied in één keer te trimmen en te scheren en je aantrekkelijke lijf is perfect afgewerkt.

Trim het haar op je onderbuik met de Braun body trimmers

Dit vind je vast ook leuk:

Braun Alles-in-één trimmers

Braun Alles-in-één trimmers

Tot 10 handelingen met één set.

Braun Baardtrimmers

De baardtrimmer van Braun is geweldig voor een coole look.