Beheer cookies

De basisprincipes van lichaamsverzorging

De basisprincipes van lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging voor beginnelingen

Van Australië tot Zimbabwe, lichaamsverzorging voor mannen is nu actiever - en intiemer - dan ooit met de stijgende aantrekkingskracht van het trimmen, scheren en in model brengen van lichaamsbeharing. Het is niet langer uitsluitend voorbehouden voor professionele zwemmers en fietsers, mannen zien - en voelen- overal ter wereld de voordelen van een lichaam dat fris aanvoelt en er aantrekkelijk uitziet.

Zo kaal als een biljartbal is misschien niet voor iedereen bestemd, maar een nette trim van die mannelijke borstkas of schaamstreek laat wel zien dat je geeft om hoe je lichaam eruitziet, zelfs voor die delen die je doorgaans niet aan de rest van de wereld laat zien. En met de Braun body groomer is body grooming een koud kunstje, wat je ook wilt trimmen.

De body groomer heeft drie verschillende functies, dus keus te over. Of je nu een gladde borstkas of frisse oksels wilt, kies gewoon de ontharingsmethode die het best bij jou past en scheer jouw onweerstaanbare stijl overal beneden je hals.

Lichaamsverzorging met de Braun lichaamsverzorger

Trimmen

Veel mannen verkiezen een subtiele trimbeurt boven een volledig gladgeschoren lichaam, waarbij het teveel aan haar of weerbarstige haren korter getrimd worden in plaats van ze allemaal te verwijderen. Dit vergt niet alleen minder onderhoud, het is ook een goede keuze als je huidirritaties wilt vermijden.

Stap 1: Zorg dat je haar droog is vooraleer je begint, want natte haren plakken aan het lichaam en dan wordt het trimmen een nachtmerrie

Stap 2: Kies de kamlengte die je zelf het handigst vindt en trek je huid strak voor het trimmen.

Stap 3: Trim tegen de haargroei in zodat de kam het best de haartjes in de richting van de scheermessen kan sturen

Stap 4: Vergeet niet om je snit regelmatig bij te trimmen zodat je er goed en verzorgd uitziet!

Trimmen & Scheren

Stap 1: En als het allemaal wat hectisch wordt en het snel moet gaan, kun je met de unieke trim- en scheerfunctie van de Braun body groomers een glad scheerresultaat verkrijgen in één beweging.

Stap 2: Breng een goede scheercrème aan, trek je huid strak en verwijder het haar met zachte bewegingen. Een snelle douche maakt het haar zachter voor je het verwijdert - als je alles afscheert, maakt het niet uit dat je haren nat zijn.

Stap 3: Dep je huid droog na het scheren en breng een vochtinbrengende lotion aan om huidirritatie te vermijden. Zo blijft je huid zacht en schoon, met de perfecte look voor de fitnesszaal, het strand of je slaapkamer.

Welke methode je ook kiest, vergeet tot slot niet om je trimmer nadien af te spoelen.

Reinig de Braun lichaamstrimmer onder de kraan

Dit vind je vast ook leuk:

Body groomers

For a perfectly groomed look of your whole body.

Braun Baardtrimmers

De baardtrimmer van Braun is geweldig voor een coole look.